04 December 2023

η σκληρή αλήθεια για τους Fujiya and Miyagi ~ Fuzz 2/12

 
Βανίλα στομπέρι, βανίλα στρομπέρι, είναι ο ήχος κάπως, εντάξει αρχή είναι θα το βρουν, ε φιου μομεντς λεητερ ο Φαντασμένιος σκεφτόταν αν είχε ποτίσει τα λουλούδια την τρίτη ή την τετάρτη. Εντωμεταξύ οι Fujiya and Miyagi κάτι βρήκαν, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι αρκετό για να πάρει το μυαλό του Φάντα από τα λουλούδια του, πρέπει να ρίξει και λίπασμα, έχει καιρό να τους βάλει λίπασμα. 
Το ερώτημα αγαπητές φίλες είναι ένα λοιπόν. Βαριόταν ο Φαντασμένιος γιατί πήγε στους Fujiya ή πήγε στους Fujiya γιατί βαριόταν. Η εύκολη απάντηση είναι πως κακά τα ψέματα αλλά οι Fujiya είναι μια μπάντα για κανα φεστιβαλ ή για σαπορτ. Έχουν 3-4 πραγματικά καλά τραγούδια να σου τραβήξουν λίγο την προσοχή και στο υπόλοιπο είναι μια χαρά ρυθμικό easy listening για το απαραίτητο κους κους πριν το μεην ακτ.  
Τώρα είναι κρίμα, είχαν και αυτές τις πολύχρωμες τελίτσες σαν φόρος τιμής στο θρυλικό  template του fantasmenios.blogspot.com, αλλά η αλήθεια είναι πως το πολύ Fujiya and Miyagi το βαριέται και ο παππάς, και μετά από αυτό κόλλησε ο Φαντα και σκεφτόταν έναν παππά που ακούει Fujiya and Miyagi φανατικά και ήρθε στο λαηβ και βαρέθηκε. Αυτά, τι άλλα; 
Εδώ οφείλει ο Φαντασμένιος να δηλώσει πως είναι άδικο να γυρίζουν τον κόσμο οι Fujiya και η καλύτερη μπάντα που έπαιξε το πιο όμορφο αβαντ φουτουριστικό ροκ να είναι στο σπίτι από το 2017. Και τι δεν θα έδινε ο Φάντα για ένα λαηβακι Baby Guru.
 

No comments: