01 December 2017

φανταείκοσι

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε λοιπόν φέτος αν και για το 20 δεν θα σας δυσκολέψει ο Φαντασμένιος.

Ξέρατε ότι υπάρχουν (πολλά) περιοδικά για σερφ; Μάλιστα. Δηλαδή υπάρχει κόσμος που έχει την ανάγκη να διαβάσει για σερφ, και ως εκ τούτου βρέθηκαν δημοσιογράφοι για να καλύψουν το θέμα. Ζορίζεται κάπως ο Φαντασμένιος, άντε στο περιοδικό για το ψάρεμα να βάλεις έναν μαλάκα να κρατάει έναν κοκοβιό, σε αυτό του σερφ τι σκατά δείχνουν; Κύματα; Σανίδες; Α ναι, σανίδες θα δείχνουν και ρούχα, εντάξει τώρα κάπως σαν να ξεπροβάλει μία κάποια λογική. Άλλωστε και οι σερφερς άνθρωποι είναι, θέλουν κάτι να διαβάσουν όταν πάνε στο κομμωτήριο ή για νούμερο δύο.

Πώς θα σας φαινόταν όμως αν σας έλεγε ο Φαντασμένιος πως υπάρχει συγκρότημα αφιερωμένο στα σερφ περιοδικά; Και όμως η φαντασμενίαση πάει ακόμα παρά πέρα καθώς η μπάντα δεν είναι από το L.A. αλλά από την Αγγλία. Φοβερά πράγματα.
Και κάπου εδώ σταματάνε οι εκπλήξεις καθώς η μουσική των απ' αυτών είναι εντός θέματος δηλαδή εντελώς εκτός εποχής. Βέβαια ως γνωστόν ο Φαντασμένιος δε βαριέται ποτέ να ακούει όμορφα τραγούδια από συγκροτήματα που δεν ντρέπονται να φωνάξουν πως λατρεύουν τους Velvet Underground. Κρίμα που στη μόνη λίστα που θα μπουν φέτος (εκτός περιοδικών σερφ φυσικά) δεν θα δουν καν το όνομα τους.

No comments: