Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και τα πράγματα σοβαρεύουν διότι αν ως εδώ η λίστα έχει τέτοιες δισκάρες (άλλη κουβέντα το ότι δεν τις ξέρετε) φανταστείτε αυτές που είναι από πάνω τους. Ειδικά το σημερινό, μόνο να το φανταστείτε μπορείτε, διότι είναι μάλλον απίθανο να το ανακαλύψετε. Δε φταίτε εσείς που δε θα το βρείτε, ίσως να φταίτε λίγο που δεν το ξέρετε καν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχετε μπλέξει με τον μαλάκα τον Φαντασμένιο και δε θα το μάθετε ποτέ. Για τυπικούς και μόνο λόγους λοιπόν ας πέσει η περιγραφή.
Αυτός ο δίσκος εντάσσεται στο κίνημα της σωστής (κατά Φαντασμένιο) ψυχεδελικής μουσικής του 21ου αιώνα. Κίνημα που τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει δισκάρες όπως το Currents των Tame Impala και το Oracular Spectacular των MGMT το οποίο ο μέγας αινιγματικός μπλογκερ το κατάλαβε ένα χρόνο από την κυκλοφορία. Έτσι για να ξέρετε ποιον διαβάζετε. Βέβαια είδαμε και αυτούς που διαβάζει όλος ο κόσμος. Σε καμία λίστα τα παιδιά της δωδέκατης θέσης. Και -αν είναι ποτέ δυνατόν- δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά για αυτούς στο p4k. Τι ζούμε. Κανονικά το p4k θα έπρεπε να γράφει ένα άρθρο την ώρα για δαύτους αλλά τι να μας πει και το p4k που όταν ο Φαντασμένιος έγραφε για τους King Gizzard το 2015 αυτοί λανσάρανε φρεσκάδα με τον Father John Misty. Ήμαρτον, δεν σας αξίζει κανένας Φαντασμένιος.
Για το δισκάκι που είναι στο δώδεκα της φανταλίστας ταιριάζει τέλεια η φράση "να τρώει ο μαθητής και του δασκάλου να μη δίνει". Το γράφει αυτό ο Φαντασμένιος για να μη νομίζει κανείς πως το ποστ είναι για τους Flaming Lips. Μια κάποια σχέση την έχει, αλλά αν το βρείτε θα καταλάβετε πως τους πατάει κάτω. Η γαμάτη φωτογραφία είναι του Μένιου και θα μπορούσε να είναι κάπου στο εσώφυλλο του δίσκου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου