03 June 2023

echo tides ντουζ πουαντ στο 6dogs 19/05

 Λοιπόν δεν έχει νόημα να γράψει ο Φαντασμένιος για το λαηβ. Τι να γράψει; Οτι με τον Μητσοτάκη στα 2 χλμ ήταν λογικό να έχει τεχνικά προβλήματα;  Οτι καλά ήταν; Δηλαδή πόσο καλά μπορεί να είναι χωρίς λαμποργκίνι στο σετ. 
Ο Φαντασμένιος θα σας γράψει τι θα γίνει από εδώ και πέρα.
Μετά το λαηβ στην τεχνόπολη του Παν παν. Μισό λεπτό. Και αν έχει γράψει μαλακίες ο Φαντασμένιος σε τούτο το μπλογκ, η φράση "το λαηβ στην τεχνόπολη του παν παν" ακούγεται υπερκουκουρούκου. Και όμως έτσι είναι γιατί έτσι πάει. Λοιπόν μετά το λαηβ του στη τεχνόπολη ο παν παν θα ανακοινώσει την διάλυση του παν παν. Ναι του εαυτού του. θα ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη του, θα αποτραβηχτεί ως τον Σεπτέμβρη οπότε και θα ανακοινώσει λαηβ με echo tides τον Οκτώβριο στο gagarin205. Χαμός παρότι η λαμποργκίνι είναι και πάλι εκτός σετ. Η Ανδρομέδα όσο περνάει ο καιρός κερδίζει τους μουσικοκριτικούς και την Ρένα Μόρφη η οποία πείθει τον Πορτοκάλογλου να φέρει echo tides στο μουσικό κουτί. Εκεί θα παίξουν διασκευές Ζαμπέτα, Χατζιδάκι, κορε ύδρο, Mogwai και Strokes. Φυσικά θα παίξουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες εκτός από την λαμποργκίνι.  29/02/2024 σκάει το νέο single από το νέο τους δίσκο. Το τραγούδι έχει παίξει ήδη σε διαφορετικό edit στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του Maestro χωρίς να αναφέρεται η μπάντα στα credits. Χ Α Μ Ο Σ. Ακολουθούν 3 sold-out στο Fuzz, το λαηβ τελειώνει τα φώτα ανάβουν και ο κόσμος από κάτω φωνάζει disco, disco, disco αλλά χωρίς καμία ανταπόκριση. Ο Pan pan σε συνέντευξη του στον ζαν καντε παπαδόπουλο στο αθηνόραμα δηλώνει "ο pan pan τελείωσε για μένα, δεν πρόκειται να παίξω τραγούδια του όσο ζω". 
Μάρτιο ανακοινώνεται η υποψηφιότητα pan pan και Καλλιόπης για την eurovision. Στο διαδίκτυο ξεσπάει πόλεμος, στην πρώτη γραμμή Χατζηστεφάνου, Καπουτζίδης, Φράγκος, Hulot, Μόνικα, Παπαδάτος και Καρπετόπουλος. Απόψεις. Το τραγούδι πάει άπατο με ένα 12αρι από την Λιθουανία γιατί είχε μέσα τον στίχο "σαν πάσα του Σάρας την καδιά μας βαράς". 
Το καλοκαίρι η μπάντα παίζει σε γεμάτο Λυκαβηττό. Ο κόσμος κρεμάει στα βράχια πανό "disco, disco, disco" και τραγουδάει την ανισόπεδη για τουλάχιστον μια ώρα πριν βγει το opening act. 
Οι echo tides βγαίνουν και παίζουν ένα επαγγελματικό σετ με όλα τα τραγούδια πειραγμένα, υπάρχει ένταση στον κόσμο, φεύγουν από τη σκηνή αλλά δεν παίζει μουσική, τα φώτα ανάβουν και ο κόσμος τραγουδάει την disco. Βγαίνει η Καλλιόπη με μια κιθάρα και τραγουδάει το Now They'll Sleep των Belly. Χ Α Μ Ο Σ. Ο Φαντασμένιος για πρώτη φορά ξεχνάει την λαμποργκινι, στο μυαλό του σκάει ο Stipe το 99 στον Άγιο Κοσμά να τραγουδάει suspicious minds, φακ δε θέλω να φύγουμε από δω. 

4 comments:

pan pan said...

για να δουμε................................

Hellboy said...

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Anonymous said...

https://www.youtube.com/watch?v=kVxXiVqYJuU σχεδόν

fantasmenios said...

μωρε λες?