11 June 2023

streaming screaming | Saul Adamczewski - Adventures In Limbo

Απόλαυσε τώρα όλη τη μουσική που θες με 7,99, με δυο κλικ έχεις όλη την αγαπημένη σου μουσική όπου θες. Μπορέλι.  Ο σημαντικότερος μουσικός εν ζωή Saul Adamczewski πάλαι ποτέ μέλος των φοβερών Insecure Men και των τρομερών Fat White Family κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο Adventures In Limbo. Ο Saul αποφάσισε να μην το κυκλοφορήσει στο Internet. Τα 500 βινύλια που βγήκαν τα έδωσε σε αυτούς που πήγαν να τον δουν στην πρόσφατη περιοδεία του. Τη στιγμή που γράφεται το ποστ στο discogs υπάρχει ένα αντίτυπο στα περίπου 100e. Δηλαδή φτάσαμε πάλι στο σημείο "θα πας Λονδίνο; Φέρε μου σε παρακαλώ το τάδε", θα έρχεται το τάδε και "το τάδε γαμάει, θα στο γράψω σε cd". 
Το μόνο που υπάρχει για τον δίσκο είναι κάποια βίντεο από λαηβ εκτελέσεις στο γιουτουμπ. Υπάρχουν διάφορες μινιμαλ ενορχηστρώσεις γύρω από τον Saoul και την κιθάρα του σε ένα ύφος φολκ, σκοτεινό, απολυτά ταιριαστό με το εξώφυλλο. 
Τώρα αυτό από τη μία είναι βασανιστήριο για τον Φάντα αλλά από την άλλη έχει κάπως και την γλύκα του. Ειδικά όταν γνωρίζεις πως όλο αυτό δεν προέρχεται από ελιτισμό αλλά από την αιώνια αγνή ανασφάλεια του Saul. Κακό ποστ, φουλ στην αντίθεση αλλά θα το κρατήσει εδώ ο φάντα μπας και βρεθεί κάνας χριστιανός ποτέ με κανά μαγικό λινκ.   
 

3 comments:

Raggedy Man said...

Μόνο The Armed

fantasmenios said...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ P4k

fantasmenios said...

και 11 μέρες μετα τσουπ https://www.youtube.com/watch?v=Ye3a72158iM