23 April 2023

δώστε εσείς 139e να δείτε τους IDLES και να πιείτε νερωμένη μπύρα κοροϊδάρες | Lias Saoudi στο patari 22/04

 Αυτός είμαι εγώ, ο Φαντασμένιος, και χτες το βράδυ έγινε κάτι καταπληκτικοοοοοο,  πήγα με τα φιλαράκια μου στην Δάφνη όπου έπαιζε σε σηκρετ γκιγκ αυτός ο τύπος από τους Fat White Family. Με το που βγήκε στη σκηνή αμέσως χειροκρότησα και όταν έπαιξε το touch the leather έπαθα πραγματικά πλάκα. Γενικά περάσαμε τέλεια και ήπια 32 βότκες χωρίς να κλάσω! Τέλεια του βάζω 13,7 στα 10!!
 
Υπό κανονικές συνθήκες αυτό το τικ τοκικο ρηβιου θα αρκούσε αλλά είναι Κυριακή του Θωμά σήμερα οπότε θα κάτσει να τα γράψει αναλυτικά και ξεκάθαρα ο φαντασμένιος να μην πει πάλι καμία δεν καταλάβαμε σου άρεσε δεν σου άρεσε, λόγια σταράτα λοιπόν, αυθεντικά και τεκμηριωμένα για να πιστέψουν και τα πόμολα.
 
Οι Fat White Family και όσοι είναι γύρω τους είναι η μόνη ελπίδα του πανκ ροκ, βασικά είναι το πανκ ροκ τελεία και παύλα. Εκείνη η πρώτη συνάντηση τελικά ήταν η ανάσταση του πανκ ροκ, η εμφάνιση του Μεσσία επί της γης. Σαν πρωτοχριστιανός ο φάντα διώχτηκε όταν δικαίως χλεύασε αιρέσεις και μία και δύο φορές. Στην αρχή πίστεψε πως ο θεός είναι ένας αλλά τελικά έχουμε και Υιο και άγιο πνεύμα.  
Ως κανονικότατη θρησκεία έχουμε αγία γραφή και εκκλησία Dash The Henge. Συμπερασματικά έχουμε 3 δίσκους fat white family, το EP των Brian Destiny, το δίσκακι των Insecure Men, το βιβλίο και το δισκάδικο/δισκογραφική. Όλα αυτά είναι απαραίτητα, δεν γίνεται να ασχολείται κάποιος με την μουσική της ροκ και να έχει το παραμικρό κενό σε αυτά, υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθεί σε σκοτεινά μονοπάτια σε συναυλίες που παίζουν μπάντες που τρώνε ρυζογκοφρέτες, πίνουν το αναψυκτικό του χορηγού, χτενίζουν το μαλλί και έχουν 139e εισιτήριο. 
 
Και πάμε στο χτεσινό βράδυ όπου πλήθος πιστών συνέρρευσαν στην Δάφνη για να δουν από κοντά τον παντοδύναμο, ενδεχομένως οι πιο πιστοί προσδοκώντας και δευτέρα παρουσία.
Η φάση ήταν secret gig αλά ελληνικά τουτέστιν το λέμε με μέτρο μην γίνει κάνας χαμός λες και αν έπαιζε διαφήμιση στην τηλεόραση πριν το my style rocks θα μαζευόταν περισσότερος κόσμος. Εντάξει είναι μαλακία σαν κονσεπτ το secret gig, κάτι τέτοια έκαναν οι Mary and the boy στη Νέα Ιωνία και ακόμα γελάει ο Φαντασμένιος οπότε όχι επειδή ήρθε ο μαγκίτης από εκεί πάνω να λέμε άλλα. 
Μαλακία ήταν και τα σαπορτ και μαλακία ήταν και ίδια η εμφάνιση του μεγαλοδύναμου. Εντελώς αντικειμενικά. Τώρα μπορεί να είναι το touch the leather που γαμάει ακόμα και αν το τραγουδάει μεθυσμένη γριά, μπορεί να ήταν οι 108 βοτκες, μπορεί να ήταν ο ποιοτικός τρόπος που ζητούσε από τον κόσμο να βγάλει το σκασμό, μπορεί η Δάφνη να είναι το νέο Πεκαμ, δεν έχει και πολύ σημασία πως έγινε αλλά έγινε, αυτή ήταν η συναυλία της χρονιάς τελεία και παύλα. 
 
~~~~~~ο~~~~~~
 
Από το ρεπορταζ που έκανε ο φαντασμένιος φαίνεται πως οι Fat White Family έχουν έτοιμο τον νέο δίσκο ο οποίος μάλλον θα βγει στις αρχές του επόμενου έτους. Το κακό νέο είναι πως ο Saul δεν είναι πια μέλος της μπάντας.   

2 comments:

Anonymous said...

Καλές και άγιες οι αγίες τριάδες αλλά οι Decius γιατί τον πούλο τον εξώτερο; Παραθρησκευτική οργάνωση έστησε ο Σαούντι;

Άφρο the Fanta Fan.

fantasmenios said...

Decius δισκάρα top5 για το 22 άλλωστε. αφροοοοοοοοοοοοοο