29 December 2021

φανταδύο

Η κασέτα Sunday Music For An Overpass των April Magazine μάλλον δεν πληρεί τα κριτήρια για την blogovision αλλά είναι σίγουρα πιο έγκυρο από το  πραγματικό διαμάντι της μπάντας, τη συλλογή  If The Celing Were A Kite. Πάντως αυτό που είναι μαγικό εδώ, αυτό που δίνει ελπίδα στον Φαντασμένιο και τον κάνει να ξεχνάει τη λύση που δίνει ο Καμύ στο μύθο του Συσίφου είναι πως υπάρχει ακόμα ένα άτομο που ψήφισε το Sunday Music For An Overpass των April Magazine στην blogovision 2021. 
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΣΕ ΘΕΛΩ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ. Εσύ που η καρδούλα σου φτερουγίζει με τη Lo-fi ηρεμία, που καρακαυλωσες όταν άκουσες τον βρώμικο θορυβούλη που έσπασε το αιθέριο στο 1:09 του Shrine, που έψαξες αν το ride38 είναι διασκευή από Slowdive ή Galaxie 500 ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, εμφανίσου σε παρακαλώ να κάνουμε έρωτα σε ενα κρεββάτι με πετάμενα Sense ενώ παίζει το Sugar Daddy, πω πω είναι αβάσταχτη αυτή η μελωδία με αυτό το ύφος, τόσο όσο, έλα και θα την κάνουμε μαζί την χούντα, βασικά την χούντα θα την πούμε η επανάσταση της Paisley Shirt Records, ΖΗΤΩ Η Paisley Shirt Records!!!! ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΟΥ BLUE είναι σαν να εμβόλιο που κάνει την καρδιά να χτυπά όπως μετά από τον πρώτο μεγάλο χωρισμό στα 19. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ; ΤΙ ΦΟΡΑΣ; Δεν με νοιάζει, κοιτάω το πάτωμα όταν ακούω το Soft Purple Sky και θέλω να δω από κοντά τους April Magazine, να δω πως είναι όντως ανθρώπου χέρι αυτό που ακουμπάει την κιθάρα στο The World In Julia's Eyes . 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ.
 

2 comments:

the truant said...

από τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα, μου προκύπτει ότι το ψήφισε ένας ακόμα. εκτός από εμάς, εννοώ. άρα πάμε για τρίο. καλή χρονιά, ταηλερ

fantasmenios said...

γίνεται όλο και πιο γκαυλύτερο ε; καλά κρασιά ρε