05 December 2021

φανταδεκάξι

Είδε ένα όνειρο ο Φαντασμένιος. Ειχε γίνει επανάσταση από τους υπολογιστές και τα ρομπότ και πήραν την παγκόσμια εξουσία. Οπότε την blogovision ανέλαβε ο καλύτερος aggregator, ο οποίος φυσικά έβγαλε δίσκο της χρονιάς την κυκλοφορία των Floating Points, Pharoah Sanders & The London Symphony Orchestra. Ξυπνάει το πρωί ο νεαρός μπλόγκερ και λέει, πρέπει να το ακούσω, τι σκατά μπλογκερ είμαι αν δεν έχω ακούσει το δίσκο που έχει μπει σε όλες τις λίστες. 
Ακρόαση 1: 7 ώρες και 33 λεπτά μέγιστης διάρκειας και αναζωογονητικός ύπνος REM 
Ακρόαση 2: Δεν είχα πιει καφέ - βάζω καφέ και πατάω το Play. 3 ώρες και 52 λεπτά βαθύς και τονωτικός ύπνος
Ακρόαση 3: Ρε μπας και κατέβασα  αγόρασα λάθος mp3; Τι σκατά, ένα τραγούδι παίζει 15 ώρες;  
Ακρόαση 4 (καπάκι από την 3):  12 ώρες και 22 λεπτά ο μόλις γύρισα από πενταήμερη ύπνος
Ακρόαση 5: Φταίνε οι συνθήκες, θα το ακούσω με χαμηλά φώτα και ένα καλό ουίσκι. 6 μήνες 12 μέρες 17 ώρες και 3 λεπτά χειμερία νάρκη ύπνος 
 
 Ρε γιατί το κάνετε αυτό; Ναι εντάξει είπαμε πάνε τα νιάτα φύγανε, αλλά όχι και έτσι. Κάπως έτσι λοιπόν είναι ξεκάθαρο πως ο ασθενής (εσείς) δεν την παλεύετε και πρέπει να μπείτε στον γύψο να ισιώσετε με χούντα Φαντασμένιου. Λοιπόν για όποια τέλος πάντων έκανε το λάθος  και άκουσε αυτό το νερόβραστο τζαζ ο Φαντασμένιος έχει το τέλειο αντίδοτο. Ένα Regulus της καναδέζας Barbier την ημέρα και η πεθαμενίλα πάει πέρα. Εξαίσια μινιμαλιστική κιθαριστική ποπ που θα περάσει από αυτή τη λίστα και θα χαθεί στο λάκο με τους καλλιτέχνες που δεν συναντήθηκαν ποτέ με το σωστό πρόμο.

No comments: