17 December 2018

φανταπέντε

 Δεν θυμάται ο Φαντασμένιος αν το έγραψε στο ποστ για τον Middleton αλλά η αλήθεια είναι πως αυτή η φανταλίστα έχει 4 δίσκους που μπήκανε με βύσμα. Βασικά είναι μια χαρά δίσκοι αλλά και χάλια να ήταν, δηλαδή τι χάλια και σήματα μορς να είχαν αντί για μουσική θα έμπαιναν. Και οι θέσεις στη λίστα ήταν προαποφασισμένες. Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα το ότι μας έκατσε και είναι καλοί οι δίσκοι είναι σίγουρα καλοδεχούμενο αλλά επειδή αυτή η σχέση έχει χτιστεί στην ειλικρίνεια δεν έχει νόημα να κρυφτεί ο Φαντασμένιος.

Στη θέση 5 λοιπόν είναι οι ice_eyes με το culture of pain. Είναι φίλοι του Φαντασμένιου και ευτυχώς δεν έχει γραφτεί τίποτα επικριτικό για το δίσκο διότι δε θέλει και πολύ να γίνει ο Φάντα Ράμπο σε φάση Μέρντοκ έρχομαι να σου κόψω τον κώλο.
Αλλά όλα αυτά είναι θεωρητικά και αχρείαστα πραγματικά. Ο δίσκος έχει φοβερή παραγωγή, αδιανόητο εξώφυλλο και είναι culture of pain. Δηλαδή οι πρώτες ακροάσεις ίσως να είναι κάπως επώδυνες αλλά είναι κλασική περίπτωση τραβάτε με και ας κλαίω (βλέπε και κυρα Puce Mary πιο κάτω). Με το που τελειώσει αμέσως γεννιέται η επιθυμία να το ακούσεις, και μάλιστα σε καλύτερες συνθήκες, δηλαδή καλύτερο σύστημα, ηχεία, σούπερ ακουστικά, ίσως με το δάχτυλο στην πρίζα, υποταγμένος σε δέκα δαιμονισμένες μανιακές ηρωίδες του Κάρπεντερ.    

No comments: