14 December 2018

φανταεπτά

Εντάξει δεν έχει νόημα να το κρύβουμε, αυτή η λίστα είναι μια 90s λίστα με δίσκους του 2018. Βασικά δεν ειναι καν 90s, είναι 1998 ακριβώς. Φανταστείτε τον φαντασμένιο διευθυντή στο Ποπ και Ροκ, το μήνα που βγαίνει ο νέος δίσκος του Efrim M. Menouck με τίτλο Pissing Stars. Λοιπόν, εξώφυλλο το pissing stars και οπισθόφυλλο σε φάση δεύτερο εξώφυλλο το asunder των godspeed. Να γίνει παιχνίδι με το αν είναι το ίδιο το δάχτυλο που έχει μπει μπροστά στο φακό στις δυο φωτογραφίες. Χαμός. Θα μπει δίσκος του μήνα φυσικά και θα γράψουν όλοι ένα κείμενο. Πάμε.

Μάρκος Φράγκος: Τι να γράψω ρε Μένιο; Αυτό είναι ένα σκοτεινό τέρας, σκέτο ύφος. Στερείται ανθρώπινων συναισθημάτων, είναι άχρωμο και κακοφτιαγμένο σαν το εξώφυλλο. 

Φαντασμένιος: Δηλαδή είναι ο πιο επίκαιρος δίσκος για κάθε εποχή.

Μάνος Μπούρας: Εντάξει μια από τα ίδια από τον ιθύνοντα νου των Καναδών Godspeed You! Black Emperor. Ένα διαρκές αναμάσημα των ίδιων ήχων χρόνια και χρόνια τώρα, προσπαθεί -ντε και καλά- να μας πείσει πως το ποστ ροκ δεν έχει πεθάνει.
  
Φαντασμένιος: Ναι έχει πεθάνει, αλλά ο Μενουκ βγάζει μια δισκάρα το χρόνο ε. Αλλά εντάξει έχει πεθάνει. 
 
Γιάννης Πετρίδης: Ο δίσκος αυτός δεν κατάφερε να μπει ούτε στα charts του Μόντρεαλ. Το έγκυρο uncut του έβαλε 3/5 και το pitchfork που διαμορφώνει τις τάσεις στην άλλη μεριά του Ατλαντικού 7.8/10!

Φαντασμένιος: Κύριε Γιάννη δίσκος είναι, δεν είναι μπασκετμπολίστας.
  

No comments: