14 December 2015

φανταεπτά με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο

 Για τον προχωρημένο δίσκο των Tame Impala, Currents, μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος μπορεί να τα πει όπως πρέπει.

Φίλοι μου γεια σας, θα μιλήσουμε δυνατά και ελληνικά και ακραία μουσικά φαινόμενα. Σήμερα αγαπητοί φίλοι το ποστ είναι αφιερωμένο μόνο σε ένα πράγμα, ποιο είναι αυτό το πράγμα; Η αλήθεια, ποια είναι αυτή η αλήθεια; Δεν είναι η αλήθεια που ξέρουν όλοι αλλά η αλήθεια που κρύβουνε. Την κρύβουν κάτω από πολλά στρώματα άνθρωποι που τους έχουν κάνει φίρμες οι οποίοι μπορεί να είναι επιστήμονες των θετικών επιστημών, όπως είμαι και εγώ, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, djs, fashion bloggers κλπ. Ναι κάνουν κάτι λαμόγια φίρμες και μετά τους βάζουν να σας κρύβουν την αλήθεια. Επειδή όμως εγώ θέλω να τα ξέρετε όλα σήμερα θα σας δώσω τσάμπα, ΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ, αυτό εδώ το ποστ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΤ, κάμερα σε μένα.  Λοιπόν μπείτε τώρα και διαβάστε αυτό εδώ το ποστ να δείτε τι φοβερά πράγματα λέει ο Φανατσμένιος για τους Impala, εδώ κάμερα σε μένα, λέει για τα  φοβερά τραγούδια, κάμερα σε μένα, για το let it happen, το eventually, το past life, ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, όλα τα λέει ο Φαντασμένιος για παραγωγή, για έμπνευση, για M83, για Wayne Coyne, κάμερα σε μένα. 
Λοιπόν δείτε αγαπητοί φίλοι το εξώφυλλο, βλέπετε τη σφαίρα; ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, ε αυτή η σφαίρα είναι σύμβολο των Ναθρεμπεμ από τον δεύτερο αιώνα όταν Άγγελοι κυβερνούσαν τη γη, κάμερα εδώ, τα πήραν αυτά οι Tame Impala και τα έκαναν δίσκο. Αγαπητοί φίλοι σήμερα δεν θα σας δώσω τίποτα άλλο, και να θέλετε κάτι άλλο εγώ μόνο αυτό θα σας δώσω, αυτό εδώ το ποστ, κάμερα σε μένα, γιατί εδώ γίνονται φοβερά πράγματα που ούτε ο Πούτιν ούτε ο κάθε Πούτιν, ούτε και δέκα Πούτιν δεν μπορούν να τα συλλάβουν. Εδώ όμως ΑΚΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΕΔΩ Η ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ, ΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ, ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΤ, ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ. 
Αγαπητοί φίλοι τα έχει πει και ο γέροντας αυτά, αιώνες πριν. ΠΟΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ; Μην ακούω χαζομάρες, είχε πει πως το αρχαίο βαλ θα εμφανιστεί από πέντε Νεφελιμ και θα ακούγεται σαν την τέλεια ποπ. ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΠ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ; Ναι κάτστε και αφήστε την αλήθεια να κάθετε ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΤ, κάμερα σε μένα, να σας πω, πέντε δεν είναι οι Impala; Αυτή η σφαίρα δεν είναι αρχαίο βαλ; Αρχαίο βαλ είναι βέβαια, καμία σχέση με Νταλί και Γκαουντί.  ΑΥΤΟ το ΔΙΣΚΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΠ; Kάμερα σε μένα, έτσι είναι αγαπητοί φίλοι. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΓΕ ΟΛΟ το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΙΟΣ; NOMIZETE ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ας μην είχαν οι Impala το οφνιμο των Σαβεχ και θα σας έλεγα εγώ. 
Θα πείτε αγαπητοί φίλοι πως τα λέει ο Λιάκόπουλος αυτά, και ποιος είναι ο Λιακόπουλος, κάμερα σε μένα, για να κλείσουμε σας αφήνω να ακούσετε μια φορά ένα μικρό από απόσπασμα από αυτό το έπος. Άνω θρώσκω δυνατά και Φαντασμένια αγαπητοί φίλοι.

4 comments:

Raggedy Man said...

Το μοίραξα φουμπού και πατώ ρηφρές ξανά και ξανά για να πας καβελωμένος για ύπνο.

Μου άρεσε πολύ πολύ.

fantasmenios said...

θυμάσαι παλιά που έγραφες 3 ποστ την εβδομάδα; πάνε τα νιάτα ρε

VKP said...

Λιακόπουλε το λετιτχαπεν είναι για την kylie Minogue και δεν έχει τίποτα απόκρυφο για ζουμί. Για τον υπόλοιπο δίσκο το συζητάμε αν και φαίνεται να πούλησαν την ψυχή τους στο διαβολομπλιμπλικομαραφέτι μια για πάντα. Άπιστοι, άπιστοι, νεοάθεοι, τι πας να πουλήσεις ρε.

Απερίγραπτο said...

ευφορια