29 January 2014

ο καζαμίας του Φαντασμένιου | 4ο μέρος


Οκτώβριος
Σε ποστ για την St. Vincent ο mouxlalouloudas παρουσιάζει πέντε ολοκαίνουργια επίθετα και σπάει το ρεκόρ περισσότερων λέξεων σε μια πρόταση. Ο Guardian δημοσιεύει το ρεπορτάζ του αιώνα! Σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα  ο David Bowie είναι νεκρός από το 1992! Για οικονομικούς λόγους, οι δισκογραφικές εταιρίες τον "κράτησαν" στη ζωή χρησιμοποιώντας δυο κλώνους. Οι εξελίξεις στο νησί είναι ραγδαίες. Πέφτει η κυβέρνηση, η Έβερτον κερδίζει 0-5 την Λιβερπουλ και ο Τζεϊμι Ολιβερ παρουσιάζει δυο συνταγές χωρίς κόλιανδρο, τζίντζερ και δενδρολίβανο! Σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης ο Μόρισεϋ δηλώνει πως υπάρχει ενδεχόμενο να σκεφτεί το ενδεχόμενο να σκεφτεί την επανασύνδεση των Smiths. Μέσα σε όλο το χαμό περνάνε στο ντούκου οι νέες κυκλοφορίες από Atlas Sound, Broken Social Scene και Metz. Η Inner ear υπογράφει τον Μπάμπη Στόκα.   

Νοέμβριος
Ο νέος δίσκος του Burial έχει 17 τραγούδια και τίτλο narita. Ο Ariel Pink  τη βλέπει mainstream. Σε ποστ για Sampha και Nicki Minaj ο lkrory21  γράφει για πρώτη φορά τη λέξη "Baga" (κάτι μεταξύ swag και yolo). Η Inner ear υπογράφει τον Φίλιππο Πλιάτσικα. Το bandcamp πέφτει όταν ανεβαίνει το νέο τραγούδι των Μπάμπη Στόκα και Φίλιππου Πλιάτσικα με τίτλο "δεκάξι". Οι Tool επιστρέφουν και ενθουσιάζουν ολόκληρη την Αμερική και τη μισή Ευρώπη και τον προ-Ποπαγάνδα τιτάνα της δημοσιογραφίας. Ο ογκόλιθος του πληκτρολογίου γράφει 5000 λέξεις για τα 13 χρόνια που πέρασε χωρίς Tool (συγκινητικός και γαμάτος). Η νέα κυκλοφορία των Portishead στέκεται αφορμή για τον 2ο εμφύλιο  στα social media (ο 1ος ήταν για τους ΚΥ). Είναι τόσο σκοτεινό που κάνει τα νέα για το μνημόνιο 3 να μοιάζουν με μικυμαου. 

December
The Andrea Tsipras - Antonis Samaras co-goverment was a mess so Greece was kicked out from EU. USA bought out Greece's debt so its like the new Puerto Rico now. All Inner Ear artists signed contracts to Sub Pop's new sub label called "Weird And Cool Rec.".  Blogovsion2014 was cancelled since nobody could make a list after the massive prosecutions for pirate downloads (except Ring of Smoke who always has his list ready two months before the end of the year). The first reaction to the end of Greece comes unexpectedly from Antetokoumpo Bros who released the hip hop single "Zografou Goodies Forevah". 
 

5 comments:

South Of The River said...

ΕΕΕττσσσ...

Σκέψου το 1/3 το έχω ήδη έτοιμο...

Στερεοφονεύς said...

Ειλικρινά ρε συ Φαντασμένιε, εμείς οι 6 που μείναμε θα σε διαβάζουμε και αυτόν τον χρόνο. Sir, yes sir

fantasmenios said...

@south είσαι πιο τίμιος και από το μαλλί του Τάτου.

@Στέρο. Υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν μπλογκς στις μέρες μας! σούπερ! Τσεκάρω κ τα λέμε..

mouxlaloulouda said...

Περιττό να αναφέρω ότι ο καζαμίας ήταν ακόμα μία συγκλονιστικά εμπνευσμένη σύλληψη, ένα πρότυπο δημοσιεύσεων που είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει αντικείμενο διδακτορικής έρευνας και μία επιβεβαίωση της ανεξάντλητης οξυδέρκειάς σου. Εύγε!

Οι 6 (εκατομμύρια) αναγνώστες σου ανυπομονούν για τα νέα, ακραία μουσικά κείμενά σου (ενώ παράλληλα αποστηθίζουν τα ευφυώς προβλέψιμα και επαναλαμβανόμενα tweets σου).

Evi said...

*bows*