07 January 2014

ο καζαμίας του Φαντασμένιου | 1ο μέρος

Μπορεί ο άνθρωπος να έφτασε στο φεγγάρι και να έφτιαξε το ασύρματο ιντερνετς αλλά είναι κάποια πράγματα που όλη η τεχνολογία του σύμπαντος δεν μπορεί να τα φτάσει. Το "χάρισμα". Πόσοι μπορούν να γυρίζουν και να λένε πως έχουν το "χάρισμα"; Ο Πητ Παπαδάκος μόνο; Ναι σίγουρα ο Πητ το έχει, και έχει τόσο που δίνει κιόλας! Διότι είναι και πολλά τα θέματα. Καβατζάρει τα δημοφιλή αθλητικά και ερωτικά και μοιράζει σε επιλεγμένους μύστες τα λοιπά. Μαντέψτε λοιπόν ποιος έχει το χρίσμα στην κατηγορία "ξένα για ανασφαλείς στραβούλιακες"

Ιανουάριος
Οι Silver Mt Zion and the blah blah band κυκλοφορούν τον καλύτερο δίσκο τους (με φωνητικά). Μάλιστα στο δίσκο υπάρχει το καλύτερο τραγούδι για το 2014 (what we loved was not enough) το οποίο βέβαια είχε κυκλοφορήσει και το 2012. Κλασική αλά Mladic λαμογιά του Εφριμ. Ο Γενάρης θα βρει τους Mogwai στην πρώτη σελίδα για τρία συνεχόμενα τεύχη του NME. "Το Rave Tapes είναι το νέο OK Computer" λέει ο Thom Yorke. Στο avopolis ανεβάζουν δισκοκριτική για το Les Revenants.

Φλεβάρης
Οι Guided By Voices κυκλοφορούν τον n δίσκο με άπειρα τραγούδια και ένα τι κομματάρα είναι αυτό. Πανέμορφος και πανέξυπνος και δημοφιλής και STAR συντάκτης της ποπαγανδας τσακώνεται με τους κοντούς και άσχημους του σαητ. Με την αφαίρεση των φωτογραφιών του από το site η google δίνει μπόνους 1 giga σε όλους τους λογαριασμούς την ίδια στιγμή! Στον κόσμο των blogs δηλαδή εκεί που βασιλεύει η εμπάθεια και η αμορφωσιά ο truant παραληρεί με το νέο δισκάκι του xiu xiu. Οι Last Drive γιορτάζουν τους δυο μήνες από τον εορτασμό των 30 ετών σε δυο αξέχαστα λαηβ.    

Μάρτιος
Τα ημερολόγια του κόσμου κολλάνε στον Φεβρουάριο ο οποίος διαρκεί 32 μέρες. Ο Μάρτιος ξεκινάει από την πέμπτη μέρα όταν κυκλοφορεί το νέο δισκάκι των Men (Men μόνο το Μάρτιο). Ο Γ Α Μ Α Τ Ο Σ πρώην συντάκτης της ποπαγάνδας γράφει ένα κείμενο για τον χαμένο από τα 80s δίσκο του Jonny Cash. Στην πραγματικότητα ο Jonny Cash έγραψε το δίσκο αφότου είδε όνειρο ένα κείμενο του δημοσιογράφου που ΘΑ έγραφε και ΘΑ δημοσιευόταν στο ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ το 1999. Το Pitchfork βάζει 8.7 στο νέο δίσκο των War on Drugs (θα πάρουν την blogovisiοn2014) και ο Spiral 9/10 στον αβαντ ποπ δίσκο των Green Side Zula (με τον επόμενο δίσκο θα πάρουν την blogovision2015). 

3 comments:

spiral said...

αν όντως εμφανιστεί μέσα στη χρονιά αβάντ ποπ μπάντα με όνομα green side zula, θα βάλω στην κουζίνα μου φανταφώτο με καντηλάκι και κάθε φορά που θα λέω τη φράση "τά 'λεγε ο γέροντας", θα εννοώ εσένα.

επίσης, στηρίζουμε fuck off get free. δισκάρα.

Raggedy Man said...

Με όρεξη μου γύρισες. Νάις ουάν.

the truant said...

και επειδή μετά το lifo σε αντιγράφει και το popaganda σήμερα έβγαλαν κι αυτοί καζαμία. εντελώς τυχαία δήθεν τάχα μου. τα γατάκια...

υ.γ. εγώ δεν σε αντιγράφω. σε κλέβω κανονικά.
υ.γ.2 το σωστό είναι αμορφωσά