16 July 2012

λαηβ (στριμ) ύμνοι

Είναι ο Ty Segall αυτός που θα αναστήσει πάλι το αμερικάνικο κιθαριστικό όνειρο; Παρακολουθώντας σε Live streaming (βλ. 2h35min) τη χθεσινή εμφάνιση του στο pitchfork fest ο Φαντασμένιος ζήλεψε που δεν μπορούσε να είναι ένας από τους δεκάδες πιτσφορικοχιψτερς που μέσα στο μεσημέρι κοπανήθηκαν ανελέητα υπό σκούζων παραμορφομένων ριφς και έπιασαν και λίγο κωλαράκι Ty Segall που επιδόθηκε σε επικό crowd surfing. Για το ξεκάρφωμα διασκεύασε AC/DC αλλά ντάξει η εμφάνιση τους ήταν απ' τα κόκαλα βγαλμένη της αμερικάνικης κιθαριστικής 80s-90s τα ιερά.

Και σαν πρώτα Disappears να μας παίρνουν τα μυαλά... Ακόμα ένα πολύ καλό live (13/7) υπό τη διοργάνωση της arte fiasco τα μέλη της οποίας έχουν κάθε δικαιώματα να λένε το Δανιήλικο "είμαστε 100 χρόνια μπροστά". Ντάξει σε χρόνους Ιντερνετ επιβάλλεται η διασκευή της φράσης σε "είμαστε 5 μήνες μπροστά". Ο τραγουδιστής Brian Case (χαμένος γιος του Καντάφι είπαν κάποιοι) σε ερμηνεία
σε γνωρίζω από των fall την όψη, και όλοι μαζί σε ένα καταιγισμό κιθαριστικής ενέργειας των krautrock και των Αμερικάνων θρύλων τα τρομερά. Τα περάσαμε όμορφα χαίρε ω χαίρε καύσωνα.

~~~~~~~ο~~~~~~~

Το live των Dissapears άνοιξαν οι Victim of Society. Οι οποίοι στη θεωρία παίρνουν άριστα αλλά στην πράξη αυτά τα πράγματα με λαπιτοπ άσπρο καλύτερα να μην γίνονται. Περίπου 50% λάηβ..

pic via great Zeugolator

No comments: