30 July 2012

κλειστόν (λόγω ty segall αδράνειας)


Τους επόμενους δυο μήνες ο Ty Segall παίζει σχεδόν κάθε μέρα live και λογικά δεν θα έχει χρόνο να κυκλοφορήσει νέο δίσκο. Συνεπώς τα ακραία μουσικά φαινόμενα κλείνουν για καλοκαίρι και μπορείτε αγαπητές αναγνώστριες ήσυχες να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Το Σεπτέμβρη πάλι μαζί όταν σύσσωμος ο ΓΟΦ (γραφικός οργανισμός φαντασμένιου) θα επιστρέψει σε μπλογκ, ράδιο (poplie) και ???? για να αποθεώσει νέο Ariel νέους AnCo και (ας βάλει ο θεός το χέρι του.. θα είναι του αγίου γραφικού το πανηγύρι.. θα αναστενάξουν υπερθετικοί και επίθετα και επιφωνήματα) My Bloody Valentine.

Ως τότε διακοπές, και άπειρα χιλιόμετρα μετά μουσικής φυσικά. Για μια θέση στο repeat θα παλέψουν από τους νέους οι diiv, και οι Piano Overlord. Γράψε λάθος καθώς Piano Overlord είναι ο εξής ένας, ο παλαίουρας, ο άνθρωπος με τα χίλια ονόματα/πρότζεκτ ο Guillermo Scott Herr διάσημος (?) ως prefuse73. Στο repeat το παλιό δισκάκι με τα singles. Τι singles; Έχει τόσα singles; Στο repeat και το νέο εντελώς tortoise-ικο δισκίον με τίτλο Aninha Mission στο οποίο δεν προκαλεί καμία έκπληξη η εμφάνιση στα credits του πιονέρου John McEntire...

Από τους παλιούς A Place to Bury Strangers και
Brian Jonestown Massacre θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να πάρουν τα μυαλό του Φαντασμένιου (για 3η και 11η φορά αντίστοιχα) ενώ η πρώτη κυκλοφορία των Sebadoh μετά από το 1999 είναι ένα EP με τίτλο Secret είναι τόσο καλοδεχούμενη όσο η παρουσία των δεν πληρώνω σε όλους τους σταθμούς διοδίων.

Στις σταθερές αξίες στους Belle πάμε από το πράσινο στο κόκκινο, από Beach Boys φέτο θα κάτσει σπίτι το pet sounds καθώς η επανέκδοση του smile δίνει άλλη υπόσταση στη λέξη "γαμάει". Λογικά θα παίξει αρκετός Zappa και κάμποσος Harumi γιατί ήταν παρατεταμένος ο καύσωνας και γιατί έτσι. yo!

~~~~~~~o~~~~~~~


No comments: