19 November 2018

Καραμανωλάκης - Dominick Fernow εφεκτ | Temple 16/11

 Τι να γράψεις ρε έρμο Φαντασμένιο για το λάηβ του prurient; Να πετάξεις εκεί χάμου τις λέξεις δυστοπικό, απόκοσμο, άγριο, άρρωστο, άβολο, ξερό, καθαρτικό να γράψεις για ντεσιμπελς να βάλεις και κανα-δυο ρήματα και πάμε παρακάτω. Μια από τα ίδια πάλι, μια από τους ίδιους. Το μόνο που ίσως είναι υπό συζήτηση είναι αν ο κυρ Fernow μπερδεύτηκε και βγήκε ως Vatican Shadow ενώ το πρόγραμμα έλεγε Prurient και τουμπαλιν. Μια χαρά ήταν και μια τρομάρα ΝΑ με το συμπάθιο ο Καραμανωλάκης με τους παραδοσιακούς του βόμβους. Βασικά όπου βλέπετε Καραμανωλάκη πρέπει να τρέχετε. Δεν τραβάει το ποστ. Δεν τραβάει τίποτα βασικά, ρε μπας και να έγραφες μια ιστορία με ταξί ρε Φαντασμένιο μπας και γίνει μπλογκοφασουλα.
Μετά το λαηβ - όσο λαηβ άντεξε ο Φάντα καθότι το πρόγραμμα θα πήγαινε ως το πρωί -  ο ώριμος μπλογκερ μπαίνει σε ένα ταξί. Πατησιών και... ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΕΣ ΦΙΛΕ, ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ.  Ε τι να κάνει, λέει ένα δρόμο ο Φάντα, για να δούμε. Ο οδηγός κατεβάζει παράθυρο, ανάβει τσιγάρο και χώνει το σωστό το λαϊκό στο ράδιο. Ο Φάντα τρέμει σε φάση αν πιάσουμε εδώ κουβέντα τη γαμήσαμε τύφλα να έχει ο Ευλάλιος με τον Τσουκαλά. Ωστόσο το αναπάντεχο συνέβη και δεν ακούστηκαν εκατέρωθεν απόψεις. Και ενώ ο Φαντασμένιος απολαμβάνει την ανωτερότητα του σκεπτόμενος πόσο γάμησε ο Καραμανωλάκης, ο οδηγός σταματάει έξω από ένα μαγαζί γυναικεία ρούχα 2.99 ΕΥΡΩ!!! Γέρνει προς το παράθυρο του συνοδηγού λες και δεν υπάρχει ένα σαφώς ανώτερο ον δίπλα του και χαζεύει τη βιτρίνα σαν παιδί που βλέπει ένα παγωτό σε μέγεθος ελέφαντα. Στα τέτοια του και ο Φάντα και όλα. Ο τύπος είναι καψούρης, αύριο πρωί θα έρθει να πάρει ένα φορεματάκι για το αίσθημα και ενδεχομένως να την πάει σε ένα κουτουκακι με ζωντανή μουσική και ξαφνικά όλο αυτό δεν μοιάζει καθόλου σαχλό. Η σιωπή του ταρίφα είναι η μόνη ένδειξη πως δεν πρόκειται για Έλλην πολίτη που επί μέρες παρακολουθεί την Κατσιφιάδα παύλα φασιστοξέπλυμα των καναλιών. Πφφφφφ έξω απ' εδώ και τα όνειρα και όλα, Καραμανωλάκης και πάλι Καραμανωλάκης.

pic via fb 

1 comment:

Anonymous said...

κάτσε γράψε 10 διηγήματα, ρε. κάτσε κάνε μια εκπομπή. βγάλ' το προς τα έξω, να πούμε - τι διστάζεις γαμώτο; έχουμε αφήσει τους ατάλαντους να μας πάρουν φαλάγγι γαμώτο.