11 March 2014

Crystal Stilts | μια βραδιά στο peach pit after dark

 Το ημερολόγιο λέει 11-03-2014 αλλά ο Φαντασμένιος είναι στις 08-03-2015. Ο Φαντασμένιος ακούει το νέο δίσκο (μεθεπόμενος για εσάς) των The Men (σε παραγωγή Bono) και προσπαθεί να σκεφτεί τι έκανε πέρσι τέτοια μέρα.  
Χμ ήταν Σάββατο. Εμμμ ήταν εκείνο το Σάββατο με τις 13 μπύρες και τα 40 ουίσκια; Μμμμ είναι εκείνο το βράδυ που όταν γύρισε είδε ένα δέντρο να πέφτει πάνω σε ένα αμάξι (η θέση λουκούμι της γειτονιάς ήταν καταραμένη τελικά). Ναι ήταν εκείνο το βράδυ, αλλά πως ξεκίνησαν όλα; Χμ να ένα εισιτήριο με ημερομηνία 8.3.2014 "ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗ". Ααααα λαηβ στο γκαγκάριν με τους χμμμμμ. Μμμμμ. Εμμμ. Οοοο να ένα εισιτήριο  που γράφει Crystal Stilts. Έχει δει ο Φαντασμένιος τους Crystal Stilts;;; Εεεεε να και το βιβλιαράκι από το primavera 2009 με υπογραμμισμένους τους Crystal Stilts. Άρα τους είχε δει ξανά, μάλιστα ήταν στη σκηνή όπως μπαίνεις δεξιά, εκεί που πλακώθηκαν οι Wavves. Ήταν μέρα, έπινε μπίρα, και πίσω του στεκόταν ο Δασκαλόπουλος. Το λαηβ; Φόραγαν μαύρα, είχε ένα αεράκι, ο Δασκαλόπουλος φόραγε κίτρινο μπλουζάκι και έχουν περάσει έξι χρόνια! Που να θυμάται ο έρμος ο Φαντας. 

Στο γκαγκάριν πως ήταν; Ε πώς να ήταν; Μια χαρά ήταν. Όλος ο καλός ο κόσμος και αυτοί εκεί να παίζουν μπρος από ένα βιντεάκι που έπαιζε και αυτό. Αν οι Stilts παίζανε κάνα μισάωρο λιγότερο και το βιντεάκι καμιά ώρα λιγότερη θα ήταν ακόμα καλύτερα. Πήγανε να κάνουν και χιούμορ αλλά ήταν αποτυχημένο, και το λέει ο Φαντασμένιος αυτό, που διαβάζει αρκετά χρόνια raggedy και έχει εντρυφήσει στο αποτυχημένο χιούμορ. 
Το καλό ήταν ότι είχε όλο τον καλό τον κόσμο (2η φορά για εμπέδωση). Σαν να είμαστε στο Beverly Hills και να βγήκαμε Σάββατο βράδυ, οπότε ας πεταχτούμε μια δίπλα στο after dark μπας και παίζει τίποτα καλό (όπως τις προάλλες που είχε Flaming Lips). Μια χαρά οι Crystal Stilts για τέτοιες περιπτώσεις, και ακόμα καλύτερα για το σπίτι. Στο στέρεο τα σπάνε. Στη σκηνή με τον τραγουδιάρη να αντιγράφει τον Liam Gallagher, με τα χεράκια στην πλάτη, δεν υπάρχουν προοπτικές. 
Πριν τους "πιο αδιάφοροι και από τους Victory Collapse" εμφανίστηκαν οι Victory Collapse!!! Οι οποίοι είναι φοβεροί οργανοπαίχτες και έχουν πολύ ωραία πουκάμισα. Στην Ελλάδα αλλά και παντού στον κόσμο το πουκάμισο είναι σημαντικό. Καλό είναι να έχεις και κάνα καλό τραγούδι, όπως αυτό με το οποίο έκλεισαν το σετ, αλλά το πουκάμισο είναι που θα μετρήσει στο τέλος. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως διαβάζετε ένα μπλογκ και όχι λαηβ ρηβιου με προσκλησούλα για το χιπι χιπι σαητ. Αυτό σημαίνει:
1. Πως αυτός που το γράφει είναι άσχημος
2. Πως γράφει μαλακίες γιατί δεν έχει πάει στο πανεπιστήμιο της δημοσιογραφίας 
3. Πως όταν γνωρίσει από κοντά τους Victory Collapse θα κάνει την κωλοτουμπαρα του
  
~~~~~~~~~o~~~~~~~~~

εδώ μια εκπομπή αν θέλετε να την ακούσετε.

2 comments:

pan pan said...

"ειναι ασχημος". δειτε ενα μαλακα που ψαχνεται για κοπλιμεντα

fantasmenios said...

υποκειμενικά πράγματα αυτά και παίζει και ρόλο και αν έχει πετύχει το κούρεμα και πολλοί παράγοντες. Αλλά νομίζω πως γενικά οι bloggers είναι όλοι χάλια.