20 June 2013

Σε λούπα 19/06/2013 από τις 23:00 στις 00:00. baby guru...

 Αν δινόταν  στον Φαντασμένιο η δυνατότητα επιλογής μιας σούπερ ιδιότητας τότε αυτός θα επέλεγε το κουλάντρισμα του χρόνου χωρίς δεύτερη σκέψη. Τι άλλο δηλαδή; Βαριέται ο Φαντασμένιος; Τσουπ στις 3 Απριλίου του 1996 να δει ημιτελικό Τσαμπιον Λιγκ. Νιώθει λίγο πεσμένιος ο Φαντασμένιος; Τσουπ στις 23 Δεκεμβρίου του 2009 στα μεθεόρτια μεγάλης προσωπικής επιτυχίας (μεθεόρτια=βουτιά σε πισίνα με τσίπουρο). Θέλει ο Φαντασμένιος να βγει να ξεσκάσει; Τσουπ στις 20/06/2013 στον Ελληνικό Κόσμο για λαηβ Baby Guru. 

Οι Baby Guru είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο ελληνικό συγκρότημα. Είναι μια αχτίδα φωτός μέσα στο σκοτεινό θάλαμο που απέξω έχει την ταμπέλα σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός. Τρεις πολύ καλοί μουσικοί, δεμένοι σε φάση όλοι για έναν και ένας για όλους.  Bγάλαν ένα απίστευτο ήχο στον ίδιο χώρο που λίγο πριν και λίγο μετά από αυτούς δεινοπάθησαν η Nallysa Μόνικα και το φερόμενο ως σημαντικότερο συγκρότημα στον κόσμο για το μήνα Οκτώβριο του έτους 2011.

Οι Baby Guru είναι ένα από τα καλύτερα ροκεντρολ συγκροτήματα στην κατηγορία "χωρίς ηλεκτρική κιθάρα". Και για να μπεις στη λίστα κάτω από τους τιτάνες Morphine πρέπει να το δουλέψεις πολύ, κάτι που στην περίπτωση των Baby Guru φωνάζει από μακρυά. Όπως φωνάζει το καλό γούστο που υπογραμμίζεται από τα κουλ t-shirts του obi (από τους Spacemen 3 στην Stax records), τη διασκευή στο purple rain του Prince (με γυναικεία guest φωνητικά)  με την οποία έκλεισαν το σετ και το Broadcastικό επικό for trish. 

Διάθεση, ενέργεια, εκτελεστική δεινότητα και όμορφα τραγούδια. Τα νέα τραγούδια που ακούστηκαν στο λαηβ μαρτυρούν δημιουργικό οίστρο που ξεκίνησε με το σπουδαίο Pieces και μπορεί να τους πάει πολύ μακρυά..  

Κάποια στιγμή δήλωσαν πως είναι η πρώτη φορά που παίζουν με τυπωμένο playlist. Ο Φαντασμένιος εξασφάλησε το συλλεκτικό εγγραφο (σημείωση για αυτούς που διαβάζουν το ποστ μετά το 2043: όχι ρε δεν το πουλάω! το έχω μάλιστα σε θυρίδα). Για την ιστορία άλλα γράφει το έγγραφο και άλλα ακούσαμε κύριοι Baby Guru..

~~~~~~~~ο~~~~~~~~

Εδώ τα πλέον πρόσφατα ακραία ραδιοφωνικά φαινόμενα όπως μεταδόθηκαν από τον poplie (Ούτε τα ακραία ραδιοφωνικά έχουν τυπώσει και πόσο μάλλον τηρήσει playlist)

No comments: