30 May 2012

afghan whigs live στο vox | μάθημα ανδρολογίας

Είναι γεγονός πως το ανθρώπινο είδος κινδυνεύει. Εδώ δεν γλίτωσαν οι δεινόσαυροι, νομίζετε πως έχει ελπίδες ένα είδος που στα καλύτερα του εκπροσωπείται από αυτόν; Δεν θέλει και πολύ δηλαδή. Μια να μεγαλώσει η τρύπα του όζοντος ή να πάνε τα spreads στις 1000000 μονάδες και τσάκα τον αφανισμό. Είναι επιτακτική η ανάγκη για τη δημιουργία ενός μνημείου της ανθρωπότητας. Ας φτιαχτεί ένα κουτάκι λοιπόν που θα ενημερώνει τους εξωγήινους που περνάν από εδώ για τους παλιούς κατοίκους αυτού του πλανήτη. Τι θα έχει μέσα; Ο Φαντασμένιος θα έβαζε τα dvd του sex and the city για να δουν οι επισκέπτες πως σκέπτονταν οι γυναίκες και τους δίσκους των Afghan Whigs για να καταλάβουν πως σκέπτονταν οι άντρες.

Οι άντρες είναι κάφροι (i got a dig for a brain), ντόμπροι (tonight i go to hell for what i've done to you, this aint' about regret it's when i tell the truth), επιφανειακοί (don't forget the alcohol), και οι πιο σωστοί από αυτούς έχουν κάνει και λίγο φυλακή (this must be what jail is really like). Το βασικό χαρακτηριστικό τους όμως είναι πως όλη την ώρα σκέφτονται τις γυναίκες. Να και ο μπούσουλας με τον οποίο έγραψε τους στίχους των τραγουδιών των Afghan Whigs ο Dulli: μπλα μπλα μπλα babe
μπλα μπλα μπλα μπλα baby μπλα μπλα μπλα μπλα babeeeeeeee μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα babyyyyyyyyyy μπλα μπλα baby babe baby κλπ...

~~~~~~~~~o~~~~~~~~~

Ο Dulli, o σπουδαίος αυτός Καλαματιανός άνδρας (μετά την άνωθεν επιχειρηματολογία μπορεί να συγκριθεί μόνο με ανθρώπους που καθόρισαν τουλάχιστον τη σύγχρονη ιστορία όπως οι Marx, Einstein και Nick Galis) ήταν χθες στην Ελλάδα και μαζί με τους υπόλοιπους Afghan Whigs έδωσαν ένα αξέχαστο live. Απέδειξαν πόσο σπουδαίο συγκρότημα είναι καθώς μετά από σχεδόν 2 ώρες άφησαν εκτός setlist επικά κομμάτια. Άφθονο ντέρτι, σόουλ διάθεση, ερμηνευτικός οίστρος, κιθάρες που γαμάνε και φυσικά άπειρα baby. Και αν τα χρόνια που πέρασαν άφησαν τα σημάδια σε bokomolech και κοινό (που διάθεση για κοπάνημα), δεν φαίνεται να άγγιξαν τον Dulli. Τόσα χρόνια ίδιος είναι, ίσως να μοιάζει και πιο νέος από το 2004 όταν έπινε μπάφους παρέα με τον Φανατσμένιο Φαντασμένιο (true story - Γιάννη σε παρακαλώ να επιβεβαιώσεις με σχόλιο).

~~~~~~~~~o~~~~~~~~~

Και μια παλιά (αληθινή) ιστορία εδώ

6 comments:

Raggedy Man said...

Ποιος είναι ο Φανατσμένιος;
(Προτελευταία σειρά)

fantasmenios said...

ούτε το όνομα μου εε;

ντάξει τόσες λέξεις.. κουράστηκα

Anonymous said...

ψιλογάμησε.για να στο πω κι έτσι δηλαδή.

pan pan said...

Γιαννη δε βλεπουμε

fantasmenios said...

blog χωρίς γιάννη προκοπή δεν κάνει. ακόμα να το διαβάσεις ρε;

Γιαννης said...

Loipon,

true fucking story. To reportaz ekeinis tis meras eixe os exis:

O sexualikos Dulli rotise epi skinis "who's got the weed".

Enas nearos agnostou tautotitas to eixe mazi tou kai tou to petaxe etoimo.

O Greg to anaye, ekane dio tsoures
kai os endeixi mi roukouniasis to xanaedose stin proti seira.

Os anipostates xaraktirizonte oi fimes oti erpi emfanisan sta xeili kamia dekaria atoma kai vrethikan se karantina to idio vradi.