25 October 2011

η βρωμιά είναι η μισή αρχοντιά


Σκεφτόταν τις προάλλες ο φαντασμένιος γιατί δεν έχει πάθει το επάρατο λα-λα με τo φετινό δίσκο των Crystal Stilts. Το ακούει, του αρέσει όλα μια χαρά, αλλά μετά από λίγες μέρες ίσως και λίγες ώρες, το ξεχνά. Σαν να μην πέρασε ποτέ από τα αυτιά του. Πολύ κρίμα γιατί είναι καλός δίσκος. Με μια λέξη είναι ένας altenative δίσκος. Φτιαγμένος για αοριστολόγους συριζέους με ψαγμένα ρούχα. Ξέρετε σε ποιους αναφέρεται ο Φαντασμένιος. Ξέρετε και ποιοι τους μοιάζετε. Κάποιοι μάλιστα, είστε τόσο άθλιοι που ο Φαντασμένιος θα έβαζε στοίχημα πως κάνετε και ανακύκλωση..

Ίσως να παραείναι καθαρή η βρωμιά των Stilts; Ναι αλλά 5 ποστ πιο κάτω μας τα πρήζεις με τους Wooden Shijps ρε Φαντασμένιος.. σιγά τη διαφορά. Πολύ ανάλυση για το τίποτα τελικά. Συγγνώμη για την αναστάτωση. Μετά τη λέξη alternative έπρεπε να μπει αυτό το λινκ [το νέο single των guided by the voices ντε] και μια τελεία.

------------ο------------

Η επικοεκπόμπα της περασμένης Κυριακής εδώ. Και επειδή το ζητήσατε (εσύ ο ένας δηλαδή που έστειλες το μεηλ και ξέρεις ποιος είσαι) εδώ ένα δείγμα δωρεάν.

pic via skantzman

5 comments:

fantasmenios said...

όχι seksfous. δεν αναφέρομαι σε εσένα

fantasmenios said...

ούτε σε εσένα mimi

fantasmenios said...

ούτε σε εσένα fieldmoon

mimis said...

περπατάω στο δρόμο τις τελευταίες μέρες και σκέφτομαι:
"τι κομματάρα ειναι αυτή"

pluto music mag said...

Πάντως, το 'Half A Moon' μπαίνει στο top-3 των καλύτερων κομματιών τους.