03 May 2011

βόλτα στο δάσος | βλέπω το μέλλον σου


3 βήματα δεξιά από το μεγάλο δέντρο. Ο Φ. ακολουθώντας την τελευταία οδηγία σήκωσε την κατάλευκη πέτρα και τότε η ξύλινη πόρτα άνοιξε. Μόλις σταμάτησε ο Φ. να πάρει ανάσα, κάμποσα κορίτσια ξεχύθηκαν, τον προσπέρασαν γελώντας και άρχισαν να ανεβαίνουν τρέχοντας τις σκάλες. Ο Φ. τις ακολούθησε αργά, πρόφτασε κάποια που καθώς φαίνεται είχε σκοντάψει και έμεινε πίσω, και όπως ανέβαιναν μαζί τη ρώτησε "εδώ μένει ο ..." Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση του και αυτός ήταν μπροστά του. Έχεις τρεις ερωτήσεις του είπε και χαμογέλασε. Θέλω να μου πεις τι θα γίνει απάντησε με μιας ο Φ.

Στις 4 του μήνα θα βρεθείς σε μεγάλο δίλημμα αλλά όλα θα πάνε καλά. Απλά θα χρειαστεί να ανεβοκατέβεις την Κολοκοτρώνη 33 φορές. Στα έξι σκυλιά θα απολαύσεις τη ζωντανή εμφάνιση των Playground Noise και 200 μέτρα βορειότερα στο μπαρ τέσσερα θα περάσεις όμορφα χαζεύοντας τις ζωγραφιές και ακούγοντας τα αγαπημένα τραγούδια των oh! wot a dream. Μην πάρεις αμάξι και έχε 2 ντεπόν στη τσέπη.

----------ο----------

Την επομένη στις 5 του μήνα θα κάνεις το σωστό, θα κάνεις αυτό που πρέπει. Θα πιεις 3 καφέδες και θα πας να δεις την νέα παράσταση των Erasers με τίτλο repulsion 6.

2 comments:

Anonymous said...

doulepse epitelous kopriti k ase ta parapona...

simon said...

Νάτος και ο Κάφκα! LOL