19 November 2009

:( | Malcolm Μiddleton live στο rodeo | να ζει κανείς ή να μη ζει;


Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατό να διαβάζεις αυτό το ποστ σε αυτό το blog και να μη ξέρεις ποιος είναι ο Malcolm Middleton. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατό να ξέρεις τον Malcolm Middleton, να έχεις ακούσει αυτό και αυτό, και να μην πηγαίνεις να τον δεις να παίζει live την περασμένη παρασκευή.

Παρασκευή και 13 στο ροντέο μαζεύτηκαν 81 άτομα. Με την εξής σύνθεση:
73 Φακίνοι, μαυροντυμένοι, βαμμένοι, όλα κομπλέ.
8 Μαλκολμικοί: Ένα ζευγαράκι, δυο κορίτσα, δυο συμπαθητικοί τύποι, ο Γιώργος και ο φαντασμένιος.
Γιατί έτσι ρε παιδιά; Που είναι οι αλτέρνατιβ δημοσιογράφοι; Πιθανόν οι μισοί ήταν κουρασμένοι από την Beyonce και οι άλλοι μισοί είχαν πρόσκληση μόνο για το shoegaysing της Κυριακής.

Γιατί να γράψει ο φαντασμένιος για τη συναυλία; Ενδιαφέρει κανένα; Ίσως να ενδιαφέρει μόνο τον φαντασμένιο. Όπως τότε, χρόνια πριν...

..Μια φόρα και ένα καιρό, δηλαδή το Μάρτιο του 2007 αγοράσαμε εισιτήρια
για τη συναυλία των Bright Eyes στο Λονδίνο. Έτσι νομίζαμε καθώς πέσαμε θύματα απάτης του διαδικτύου. Χάσαμε τότες τα καλά μας τα λεφτά, τους Bright Eyes στα πάνω τους, ενώ είχαμε και τον φαντασμένιο να μας πρήζει γιατί έχασε την support εμφάνιση του Malcolm Middleton.

---------------o---------------

Προσεχώς στα ακραία μουσικά φαινόμενα: Ανταπόκριση από το live του Middleton. Έχει ο Malcolm κατάθλιψη; Πόσες γυναίκες του την έπεσαν μετά τη συναυλία; O φαντασμένιος γράφει πως πέρασε το απόγευμα πριν τη συναυλία και τι ποτό είχε στο φλασκί του.

Pic via flickr

2 comments:

Unknown said...

Ενδιαφέρει εμένα λέμε!!! Πάω στοίχημα ότι:
1.Έχει κατάθλιψη
2.Δεν του την έπεσε καμία γι' αυτό συνεχίζει να έχει κατάθλιψη.
3.Ο Φαντασμένιος άκουγε όλο το απόγευμα ελληνικά ερωτικά τραγούδια με μια δόση αισχρολογίας.
4.Στο φλασκί του είχε από αυτό το ωραίο εισαγόμενο κονιακάκι που δεν λέει να μας κεράσει.

Υ.Γ Το δώρο που κέρδισες δεν το ξέχασα, μόλις γυρίσω από το φεστιβάλ θα το πάρεις στα χέρια σου. Βέβαια ο σταθμός δεν έχει γραφεία οπότε πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με τα μούτρα μου, ε και να μου δώκεις και δύο γουλιές από το εισαγόμενο λικέρ σου!!!

fantasmenios said...

1. 100%
2. 2
3. τζόνι
4. τζόνι. (το εισαγόμενο του τέλειωσε ένα δύσκολο βράδυ)

υγ: a place to bury strangers