01 July 2009

Sketchie | ο DJ Shadow των φτωχών;


Ο Sketchie όταν κυκλοφόρησε το Rain By High Lantern πριν από 4 χρόνια ήταν δεν ήταν 20 χρονών. Και όμως είχε προλάβει να ακούσει Sigur Ros, Boards of Canada, Mogwai, Aphex Twin και ένα σωρό ηλεκτροατμοσφαιρικά καλούδια τα οποία μπήκαν στο κεφάλι του, και βγήκαν μέσω των χεριών του (που ακουμπούν ντραμς, κιθάρα , σάμπλερ και λαπτοπ) με διαμαντάκια που είχαν τίτλους Loner Lay Blue και Feud At Saint East's. Τα συγκεκριμένα τραγούδια είναι για πολλά repeat..
Για να μην ψάχνεις και ταλαιπωρείσαι (έχει και ζέστη), στο έχει εδώ ο fantasmenios τυλιγμένο έτοιμο και ωραίο.. άρπατο
Από τότες χάσαμεν τα ίχνη του φέρελπις νεανία. Αν τον είδε κανείς ας πει κάτι, γιατί ο fantasmenios άρχισε να ανησυχεί. Να και μια φωτογραφία του [link]

-----------------o-----------------

Η φωτογραφία εις την κορυφή του post (ουδεμία σχέση έχει με τον Sketchie) είναι από τη σειρά "τερματοφύλακες" του Hans van der Meer.

10 comments:

pan pan said...

20 xronwn htan o mpastardos? ki egw ton exw ton disko (diskara), alla to xa katevasei kai den eixa psaksei gia parapanw plirofories kai...afoy... ma... kajfhjkad

Anonymous said...

einai auto pou lene

"keep the music to your eyes"

Unknown said...

Πριν κάτι χρόνια είχα αναρωτηθεί και γω το ίδιο (http://zeugolator.blogspot.com/2006/11/sketchie.html). Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι νεότερο. Lol, στο lastfm του βγάζει similar artist 2l8.

Anonymous said...

Καλά, έπαθα πλάκα με το cd. Μπράβο φιλαράκι. Ωραίος.

Θέλουμε κι άλλα.

Μοιάζει με God is an astronaut μαζί με bonobo και λίγες πινελιές mogwai, και χαίρομαι ιδιαίτερα :)

pavlos/alfapi said...

super diskaki... pragmatika super... hiphop loupes se postrock domes... evge... k egw psaxnw apegnosmena nea toy(kapos etsi petyxa k to arthraki)... opoios vrei plz na enimerwsei toys ftwxoys-peinasmenoys...

fantasmenios said...

καλά όλα αυτά αλλά εκτός από τον sketchie άφαντα είναι τα site της sutemos και της lumenessence...

τι σκατά γίνεται;;

έρχεται το τέλος του κόσμου;

όχι ρε πούστη μου! θέλω να δω τον cissse να παίρνει πρωτάθλημα, θέλω να δω τον Πάγκαλο πάλι υπουργό, θέλω να παίξω το fm2010, θέλω να δω το τέλος του lost, θέλω ακούσω το καινούργιο των go team!!!!

fantasmenios said...

http://www.youtube.com/watch?v=X_oVvFoGBZw

fantasmenios said...

"the wind of change"
http://www.themilkfactory.co.uk/st/2009/06/interview-dextro-the-wind-of-change/

evaversus said...

O Sketchie όταν είχε κυκλοφορήσει το δισκάκι (ήταν επαγγελματίας MC ,αν θυμάμαι καλά ,ήδη είχε δηλώσει πως το έκανε για την πλάκα του και δε σκόπευε να το συνεχίσει .Αυτά έλεγε τότε στο Rock Sound ,θυμάσαι ζεύγο ?
Το πιο αστείο είναι αυτό που έγραψε ο anonymous " Μοιάζει με God is an astronaut μαζί με bonobo και λίγες πινελιές mogwai... "
Δηλαδή οι God Is An Astronaut με τι μοιάζουν ?

Anonymous said...

Όλο το cd είναι πολύ καλό.
Το Hurts To Fuck, Goes The Bell θυμίζει πολύ Sine Wave.