04 June 2009

φανταθμένιος | μέρος Β "κιθάρες, primaverismenios, sonic youth, αισθάνομαι.."


Μετά από δυο συνεχόμενα βράδια My Bloody Valentines εμπειρίας, ο φανταθμένιος εναπόθεσε όλες του τις ελπίδες για τη σωτηρία της επιθυμίας του για μουσική στους Sonic Youth. Σώσον Sonic Youth τον φανταθμένιο σου. Δηλαδή αν και αυτοί μοιάζουν με τιτίκες, τότε ο φανταθμένιος σβήνει τα mp3 του, πετάει τα cd του και μουσική τέλος.

Οι
Sonic Youth (για γήινοι) καλοί ήταν και ο φανταθμένιος φαντάζεται πως θα ήταν ακόμα καλύτεροι αν χρησιμοποιούσε τις προηγούμενες μέρες τις ωτοασπίδες του. Έστω και με λειψή ακοή λοιπόν, το σημαντικότερο συγκρότημα που δεν έχει διαλυθεί ποτέ έβαλε τον φανταθμένιο στην πρίζα. Τα καινούργια τραγούδια είναι τόσο καλά που στέκονται άνετα δίπλα σε παλιότερες αγαπημένες συνθέσεις, γεγονός που καθιστά αυτόματα τον καινούργιο δίσκο καλύτερο για το 2009. Ευτυχώς που ξέκοψαν με τον Jim O Rourke και σώθηκαν..

Η μαλακία με τους
Sonic Youth είναι πως έχουν τόσο πολλά και καλά τραγούδια, που για να φχαριστιθείς πρέπει το live να διαρκεί 5 ώρες.

--------------o--------------

Πριν τους youth έπαιζαν οι Deerhunter, οι οποίοι αποχαιρέτησαν με την ατάκα "ακόμα ένα θα παίξουμε.. για να προλάβουμε να πάμε στους sonic youth.."

5 comments:

South Of The River said...

Όντως το φετινό Eternal είναι πάρα πάρα πολύ καλό. Σίγουρα στη δεκάδα της χρονιάς, θα τα πούμε και τα Χριστούγεννα αυτά.

Χαιρετώ φανταθμένιε!

μελ said...

γιατί? δεν ειναι δισκάρα τον μάρεϊ στριτ?

μελ said...

*το μάρεϊ στριτ, εκτος κι αν εννοούσα "δεν είναι δισκάρα ο μπιλ μάρεϊ?"

αλλά δεν βγάζει και πολύ νόημα.

fantasmenios said...

πολύ καλό το μάρεϊ. αλλά νομίζω ότι τούτο εδώ μπαίνει δίπλα σε goo κλπ. έχει κάτι τραγουδάρες!! antenna, anti-orgasm, thunderclup, no way, poison arrow το επικό message the history και και και..

oksikemia said...

ας πώ τον πόνο μου εδώ.. γνώρισα τους sonic youth μέσα από το daydream nation. τελεία. καταλαβαίνετε.. η κατάρα του να έχεις φτιάξει ένα τόσο τεράστιο άλμπουμ. όλα τα άλλα θα είναι χειρότερα! τεσπα, αφού είναι τόσο καλό το καινούριο, θα το ακούσω.