25 March 2009

"τα πάντα από τους Saint Etienne έως τους.. "


Γιατί είναι ένα από τα τέσσερα τραγούδια που μπορούσες να ακούσεις στον sprint fm (μιλάμε για την εποχή που ο Γεωργίου έχανε τα πρώτα του δόντια και ο Πανούτσος τα πρώτα του μαλλιά). Γιατί έχει στίχους από τη ζωή βγαλμένους (των φαντασμένιων τα ιερά). Γιατί έχει την πιο κολλητική μελωδία. Γιατί αν οι Velvets είναι το αλάτι (της ζωής) και οι Pistols το πιπέρι (της ζωής) τότε οι Saint Etienne είναι η ζάχαρη (της ζωής). Γιατί έδωσαν στον fantasmenio την απάντηση στην ερώτηση "τι μουσική ακούς;"

"τα πάντα από τους Saint Etienne έως τους.. "

--------------o--------------

28/03/09 είναι παγκόσμια μέρα slacktivism και οι Έλληνες είναι φυσικά πρωταθλητές!!

2 comments:

Anonymous said...

πρέπει να ταν αρχές προς μέσα δεκαετίας του 90, καλοκαίρι και ετοιμάζομαι να πάω στη θάλασσα. στο (τελειωμένο επαρχιακό) ραδιόφωνο παίζει ένα άγνωστο για εμένα κομμάτι που μιλάει για ένα τηλέφωνο κτλ. η παραγωγός ζητάει να την πάρουν τηλ και δεν παίρνει κανείς, οπότε αρχίζει να τραγουδά στον αέρα!! μετά από χρόνια, ξαναακούω το τραγούδι στο ράδιο στην αθήνα και ένα φλας της παιδικής μου ηλικίας έρχεται μπροστά στα μάτια μου!!

να σαι καλά ρε φαντασμένιε με το μπλογκ σου, λέμε τον πόνο μας και τις παιδικές μας εμπειρίες χωρίς να χαλάμε τα λεφτά μας σε τρελογιατρούς!

fantasmenios said...

και είμαι και κύριος εε!! τίποτα δεν είπα για το 1-3..

..όχι σαν κάτι άλλους (ne pas avaler) με τα κίτρινα υποβρύχια..