06 January 2009

χχχχχχ [πρόχειρο]


Ο Ryan Adams, στην Τζαμάικα τραγουδά συντροφιά με την κιθάρα του το "You Will Always Be the Same" [καλή εισαγωγή, σίγουρο το έχω το comment από τον oksi]. Τα κουτσομπολιά λένε πως το τραγούδι γράφηκε για την παλιά αγαπημένη του Beth Orton [γράφηκε ή γράφτηκε; γαμώ την ορθογραφία μου!]. Είπε Beth Orton ο fantasmenios και θυμήθηκε το πολυαγαπημένο "Stolen Car" από τη δισκάρα Central Reservation [o ευαίσθητος fantasmenios! γυναίκες που θα δουν το βιντεοκλίπ θα με ερωτευτούν.. όλες!]. Πολύ καλό και το επόμενο Daybreaker, μετά τη χάσαμε. Τι θα είχε γίνει άραγε αν είχε δεχθεί το ρόλο της κοπέλας του Ρόμπ στο High Fidelity; Σίγουρα η φράντζα της Wagner δεν θα έμοιαζε τόσο ακαταμάχητη στο τέλος [πολύ κουτσομπολιό ρε, διαβάζουν και οι συντάκτες του muzine.. ας γράψω κάτι πιο πιασάρικο]. Στα της μουσικής η folk της Beth τελευταία μοιάζει βαρετή και προβλεπόμενη. Αντίθετα πολύ καλός είναι ο καινούργιος δίσκος (Blue Water, Red Water)[λινκ] του Γιαπωνέζου folk τραγουδιστή Kazuki Tomokawa, γνωστού και ως "ο φιλόσοφος που ουρλιάζει" αλακία ποστ, πολύ άχρηστη πληροφορία, ας γράψω κάτι ουσιώδες τουλάχιστον]. Ήταν μπέναλτι [μπηχτή για τον Τεo].

-------------ο-------------

Καλή χρονιά [με αυτό το πλευρό να κοιμάστε..]

5 comments:

Anonymous said...

και ομως θα κανω την εκπληξη και θα σχολιασω σχετικα με τη beth... τι φωναρα.. τι κομματαρες το stars all seem to weep από το central reservation και το anywhere απο το daybreaker (πολλα ονοματα απεξω εγραψα χωρις να τσεκαρω, για να δουλε ποσα πετυχα!). ηταν ο ryan ζευγαρι με τη beth; δεν το ηξερα, θα ειχε πολυ ενδιαφερον τωρα που το σκεφτομαι ενα αλμπουμ/αριστουργημα απο κοινου εκεινη την περιοδο!!

Anonymous said...

πολύ sexy photo...
καλή χρονιά (λέμε τώρα)

fantasmenios said...

ήταν μπέναλτι!!!!

Anonymous said...

Καλή-μουσική τουλάχιστον- χρονιά!
Ο Ryan είχε κάνει και ντουέτο με τη Beth,διασκευή στο Brown Sugar των Stones ...

plavo said...

siga to benalty. tou vydra nai, alla oxi kai tou rukavina. eixe arxisei na peftei me to pou eide ton mega gewrgea. -9 kai ante geia.

megalo kommati to worms pantws.