01 September 2008

Οι κατά fantasmenio πιο "cool" εμφανίσεις στα MTV video music awards:



1. Neil Young και Pearl Jam.. Rockin' in the free world. Αυτή η εμφάνιση σίγουρα άλλαξε τη ζωή πολλών πιτσιρικάδων. Απίστευτο πάρτι στη σκηνή με τον Young να παίζει λες και είναι η τελευταία του φορά. Μάθημα πως να είστε cool από τον Eddie Vedder, δηλαδή βλέπε το τρελό μάτι του και τον τρόπο που χορεύει(;).

2. Οι R.E.M. στα ντουζένια τους παίζουν τα everybody hearts και drive. Όλα τα λεφτά η αλλαγή μεταξύ των δυο κομματιών, και η ασυνήθιστη/ δυναμική εκτέλεση του drive. Ο Stipe με το καπέλο του παππού του μοιάζει πιο cool και από τον Dylan

3. Το 1992 το MTV θέλει για τα βραβεία το smells like teen spirit, αλλά οι Nirvana το rape me. Και ενώ επέρχεται συμβιβασμός με το lithium o Cobain αποφασίζει να δοκιμάσει τα νεύρα των ανθρώπων του καναλιού ξεκινώντας με το rape me! Όχι τόσο cool ο αυτοτραυματισμός του Novoselic στο τέλος από το μπάσο του.

4. Το 1995 είναι η χρονιά που οι R.E.M. αποφασίζουν να αυτοκτονήσουν. Επιλέγουν να παίξουν live στα βραβεία το wake up bomb μήνες πριν κυκλοφορήσει το new adventures in Hi-Fi . Toν οποίο δίσκο καταδίκασαν εμπορικά επιλέγοντας το E-bow the letter για πρώτο single. Ο Stipe κινείται ελάχιστα αλλά ότι κάνει το κάνει cool. O ορισμός του cool. Οι σαγιονάρες που φοράει κάνουν τη διαφορά και βάζουν σε σκέψεις τον fantasmenio "ρε λες όντως να το δαγκώνει το μαξιλάρι;".
Ο στίχος "I See you, don't wanna be you" φθάνει σαν θεία εντολή στα αυτιά του κάθε έφηβου.

----------//----------

Σχόλια με τις λέξεις "χειμώνα", "καλό"," άντε και τώρα", θα σβήνονται αμέσως!!!

2 comments:

Anonymous said...

ωραιο φθινοπωρο σου ευχομαι τωρα που τελειωσε το καλοκαιρι! (νομιζω οτι δεν παραβιασα κανενα απο τους κανονες, αρα το κομεντ μου δε θα σβηστει!) :p

fantasmenios said...

χαίρε oksikemia!
καλά θα είναι.. και με live REM!