09 July 2008

you sun of a beach


Ο fantasmenios μάλλον έχει κουράσει με τις συχνές του αναφορές στους Mogwai καθώς και με τα βιντεάκια που ανεβάζει από του youtube. Οπότε αποφάσισε να ασχοληθεί και με τίποτα άλλο.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το άνωθεν ανεπίσημο βίντεο του sun smells too loud από το επερχόμενο δίσκο των αυτών. Οι οποίοι αυτοί το είχαν δώσει δείγμα δωρεάν εδώ. Είναι τέτοιοι οι αυτοί που είναι ικανοί να το κάνουν επίσημο το βιντεάκι, όποτε και θα αναγκάσουν τον τύπο wanna be Toby Amies, που παρουσιάζει το post alternative στο mad να πει αργόσυρτα: "εεεε και τώρα πάμε να δούμε το καινούργιο βίντεο των αυτών, οι οποίοι εεεεε θεωρούνται οι πρωτοπόροι της post-rock,εεεεε μαζί με τους εεεεεεεεεεεεε δε θυμάμαι μισό λεπτό να δω στα χαρτιά μου εεεεεεεεε anyway εεεεεεεε πάμε να δούμε το εεεεεεε βίντεο το οποίο είναι trash εεεεε sorry thrash χα χα χα χα χα!!".

----------//----------

Αγαπημένο comment: the drummer in this video actually looks like Martin

5 comments:

MUSIC BODIES said...

ΔΩΣΕ mogwai ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

Anonymous said...

Me ligo 'ntalarikh' diathesi tous vlepw tous Skotsezous. B.Fleischmann antigrafoun? xa xa xa...kai o fieldmoon den diafwnhse!

fantasmenios said...

@lostφίλοιbodies: θα το κάνω φίλοι μου!είμαι εδώ και θα το κάνω. και αυτό είναι δέσμευση.

@din tolkning: γιατί δεν περάσατε μια βολτίτσα από το chem19 να τα πείτε face to face με τον Stuart αυτά εε? δίπλα ήσασταν.

Anonymous said...

σαν ενας ανθρωπος χτυπημενος απο αυτον τον γερμανο (ξερετε τωρα, τον κεριγκολντ), εχω να δηλωσω οτι και εγω οταν βρεθω μπροστα σε μικροφωνο δεν ξερω τι λεω και ψαχνω τις σημειωσεις μου! και αληθεια λεω, τα ξερω τα τραγουδια που βαζω, μονος μου τα επιλεγω! :)

fantasmenios said...

oksi εσύ μιλάς για ζωντανή εκπομπή στο ράδιο.
εγώ μιλάω για επιτηδευμένη φυσικότητα σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή. σε κάποιους μπορεί αυτό να αρέσει, εμένα όμως μου φαίνεται γελοίο..