24 March 2008

i thought you were dead

Την Παρασκευή που πέρασε στο μικρό μουσικό θέατρο.. η επανεμφάνιση των Bokomolech κάτω από γνώριμες συνθήκες. Και επειδή είναι δευτέρα και τας δευτέρας ως γνωστόν ο fantasmenios δε γκρινιάζει ποτέ, θα σταθεί στα θετικά. Που χου από τις διάφορες οσμές, ξεχώριζε το μεθυστικό άρωμα από after shave aqua velva! Μια μυρουδιά που ήρθε και έδεσε στο όλο κλίμα νοσταλγίας που ήδη υπήρχε με αφορμή το live. Δόξα και τιμή λοιπόν στο φίλο που προφανώς μετά το ξύρισμα συνειδητοποίησε πως του τελείωσε το after shave όποτε αναγκάστηκε να δανειστεί την AV του πατέρα του.

Η εμφάνιση των Boko θύμιζε γεροντοκόρη που αντί να γκρινιάζει, συμβιβάστηκε με τη μοίρα της και αποφάσισε να γλεντήσει τη ζωή της χωρίς το άγχος να βρει γαμπρό. Εχουμαι και λέμε: 2 δίσκοι με τον Albini, αποδοχή από κριτικούς και κόσμο, υπολειτουργία τα τελευταία χρόνια, το όνειρο για διεθνή καριέρα (sic) παρέμεινε όνειρο, συναυλία στο μικρό μουσικό
δωμάτιο θέατρο, χωρίς συμβόλαιο με δισκογραφική, με καινούργια τραγούδια, και ενδείξεις ανασφάλειας. Και λοιπόν; Το θέμα είναι να γουστάρεις αυτό που κάνεις. Και οι Boko γούσταραν τόσο που εκμηδένισαν την απόσταση καλλιτέχνη-ακροατή. Χωρίς στιλάκι και υφάκι για πάνω από 90 λεπτά έπαιξαν, με πρόθεση σονικγιουθική και ολίγη ποστ ροκ, παλιά αγαπημένα και κανά δυο προσεχώς αγαπημένα τραγούδια. Οι Βοκο δε χαλάσαν το χατήρι στον κόσμο (είχαμε καταιγισμό από παραγγελιές) και γκράντε ιστορικής σημασίας φινάλε με όλο το ΜΜΘ να χορεύει το Crazy Water. Τέλεια.

----------//----------

Για τις αλλαγές στη σύνθεση των Bokomolech και τα τελευταία τους νέα.. κλικ στη συνέντευξη που δώσανε στο Θοδωρή.

1 comment:

One Man Show said...

agapame boko, krima pou den pira prefa gia to live tous :(
oraia!