12 March 2008

μου άναψαν τα λαμπάκια

Επί προσωπικού οι βλάβες βλάπτουν τα νεύρα του fantasmeniou. Για 20 μέρες ο fantasmenios είχε μείνει να κοιτάει το λαμπάκι του μόντεμ να αναβοσβήνει και να μη συγχρονίζεται, με το που πέρασε αυτό άρχισε να αναβοσβήνει το λαμπάκι του immobilizer στο αμάξι, άντε να πάρει σειρά και το λαμπάκι του σκληρού δίσκου.. ώστε δυο κύριοι με άσπρα να έρθουν να τον μαζέψουν.. ..με μουσική υπόκρουση τη διασκευή των R.E.M. στο crazy των Pylon. Φανταστική διασκευή, που χρησιμοποιήθηκε ως b-side για το single Wendell Gee της εποχής Fables of the Reconstruction (1985).
Οι αξιαγάπητοι R.E.M. ειδικά κατά τα πρώτα χρόνια δράσης τους έκαναν κάμποσες καλές διασκευές όπως το Toys in the Attic (Aerosmith), Dream (Everly Brothers) και There she goes Again (Velvet Underground). Επιπλέον από εκείνη την περίοδο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και μερικά ορχηστρικά κομμάτια όπως το Underneath The Bunker και το καουμπόικο Rotary Ten (b-side στο single Fall On Me) ο ήχος των οποίων μόνο R.E.M. δε θύμιζε.
Στο καινούργιο single τους Supernatural Superserious οι R.E.M. κάνουν αυτό που όλοι οι οπαδοί τους ζητούσαν, και που οι ίδιοι δήλωναν καιρό τώρα.. Πίσω στις κιθάρες λοιπόν της δεκαετίας του 1980. Και για b-side το ορχηστρικό Airliner, ένα τραγούδι που άνετα θα άνοιγε το νέο δίσκο των Pixies ή των Last Drive αν αποφάσιζαν οι τελευταίοι να γράψουν τη συνέχεια του Heatwave.


---------//---------

Στο http://www.supernaturalsuperserious.com/ μπορείς να μοντάρεις και να δώσεις τη δική σου εκδοχή για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

3 comments:

plavo said...

grousouzi apo tin kiriaki me exei pidiksei kanonika (proper fuck) i forthnet.mesa eksw mesa eksw.treelo sex kai ta nevra mou zartieres pou eipe kai mia patsavoura simera sto lewforeio.

fantasmenios said...

είδα στο όνειρο μου ότι με πήραν τηλέφωνο και εγώ τους έβαλα στην αναμονή..
μετά ξύπνησα
http://www.youtube.com/watch?v=
0lR4iQq4LYQ

Anonymous said...

Οντως ωραία διασκεύη το Crazy,μολις αγόρασα το Fables ...
κ το ακούω,για να δούμε κ το νεο album...