02 March 2008

Από τη Βεΐκου στη Σταδίου

Οι άνθρωποι αλλάζουν, η μουσική αλλάζει. Παρασκευή βράδυ στον Ιανό στη συναυλία - παρουσίαση του πρώτου δίσκου της Monika avatar. Εχετε κάνει κράτηση; Τι κράτηση ναούμε; 50 δεν είμαστε όλοι και όλοι; Surprise.. είμαστε περισσότεροι από όσοι ήμασταν στον Caribou. Ο fanatsmenios δεν εφαρμόζει το γνωστό ΣΧΕΔΙΟ Β και μένει όρθιος στη γωνία. Τιμωρία γιατί λέει κακά λόγια για το Boy. Η Monika έχει ταλέντο, έχει πολύ καλή φωνή και το over the hill είναι ήδη κλασικό. Γέμισε λοιπόν ο Ιανός για την 23χρόνη Monika πριν καν αυτή κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο. Σημαδιακό βράδυ. Πιο άλλο βράδυ ήταν σημαδιακό ρε πούστη μου; Οι Mary and the Boy live στη Νέα Ιωνία; Οχι όχι, το sold out των Raining Pleasure στο ΡΟΔΟΝ τέτοιες μέρες πριν από έξι χρόνια..

---------//---------

ερώτηση:
τι θεωρείτε σημαντικότερο σε ένα μουσικό περιοδικό εν έτει 2008;

fantasmenios:
να έχει καλό cd, να δίνει δώρο κάνα μπρελόκ καμιά κονκάρδα.. να έχει σελίδες που αντέχουν στην υγρασία του μπάνιου. αυτά.
Πιο ενδιαφέρουσες απόψεις στο:
http://apotis4stis5.blogspot.com/2008/02/sonik-3.html

2 comments:

Anonymous said...

πες τα χρυσοστομε!
ακου κρατηση..
εγω δεν ειχα υπομονη, εφυγα!
ασε που οι εφημεριδες εγραφαν 10 και τελικα αποφασισαν να ξεκινησουν στις 11. αλλα ρε γμτ πρεπει να ηταν πολυ καλα, ο χωρος μου φανηκε πολυ ωραια διαμορφωμενος!

fantasmenios said...

ωραίος αλλά όχι και λειτουργικός..
η Monika αν και αγχωμένη ήταν πολύ καλή