12 July 2019

baby obi

Είναι δύσκολη η εποχή που ζούμε, και ποια δεν είναι δύσκολη θα ρωτήσεις αγαπητή αναγνώστρια και αν είχε φωνή τούτο το μπλογκ θα σου έλεγε πριν από 3 μήνες, που είχαμε 24oC, αριστερά στην εξουσία και τον Μπουζούκη στην τηλεόραση κάθε Κυριακή. Τώρα έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα δεν είναι για τίποτα, ούτε να αναπνεύσεις δεν είναι, όχι για να διαβάσεις. Και εφόσον δεν πρόκειται να διαβάσεις, θα γράψει ο Φαντασμένιος. Θα γράψει και θα πατήσει δημοσίευση, αλλά ευτυχώς που έχουμε τον Αδωνι υπουργό και υπάρχει μια πιθανότητα να πεθάνει ο Φάντα πριν περάσει το χρονικό διάστημα μετά το οποίο σκέφτεται "τι μαλακίες γράφω εδώ θεέ μου". Και αυτό δεν είναι ούτε αστείο, ούτε υπερβολή, τα παλιά ποστ είναι γεμάτα ηλίθια αστεία, δηθενιές, σεξισμό, ρατσισμό, μπουλινγκ, εμπάθεια, κακεντρέχεια, βασικά αν ένα πράγμα είναι δίκαιο σε τούτο τον κόσμο, είναι το πώς χορταίνει ανυποληψία ο Φαντασμένιος όλα αυτά τα χρόνια.
Λοιπόν έβγαλε το δεύτερο love tunes for instant success o Prins Obi. Τι σκατά να γράψει ο Φαντασμένιος για τη νέα κασέτα του Obi; Δηλαδή με ένα glance να πει πως το Silhoutte είναι ναι είναι, βασικά ας δούμε προσεχτικά το εξώφυλλο. Ο baby obi στέκεται δίπλα στο καλοριφέρ το οποίο φυσικά και καίει καθότι οι δαντέλες φωνάζουν ΠΑΣΟΚ και η φλοκάτη χειμώνα. Από πίσω φυτά εσωτερικού χώρου, που σημαίνει ελάχιστο οξυγόνο, βάλτε στην εξίσωση και το καλοριφερ και τη στολή pvc. Το φως δεν είναι φυσικό άρα είναι βράδυ, άρα είναι και φαγωμένος. Δεν πρέπει να έχει υποφέρει άνθρωπος όσο αυτό το παιδί, το οποίο είναι ντυμένο σούπερμαν με κίτρινη κορδελίτσα στο λαιμό την εποχή που όλα τα παιδάκια ήταν batman. Και όμως βρίσκει το κουράγιο και κάνει πόζα δες με πετάω με μόνη απώλεια το λυπητερό ομολογουμένως βλέμμα  που θύμισε στον Φαντασμένιος εκείνον τον γνωστό του που είχε κάνει επιστήμη το ζήτημα τρίτος άνθρωπος. 
Και επειδή εμ δεν διαβάζετε εμ κάνετε παράπονα πως δεν καταλαβαίνετε τι θέλει να πει ο Φαντασμένιος πάρτε ένα συμπέρασμα. Το love tunes for instant success είναι σαν μια πολύ καλή ταινία μικρού μήκους. Οι καλές ταινίες μικρού μήκους δεν πάσχουν από την ασθένεια "δες τι θα μπορούσα να κάνω αν είχα λεφτά να κάνω κανονική ταινία". Παραλίγο να γράψεις συμπέρασμα ρε Φαντασμένιο, γελάει ο κόσμος, τι μικρού μήκους λες ρε; Πφ. Λοιπόν τελευταία προσπάθεια να πιάσουν τόπο τα kb που θα φάει το ποστ από τους σερβερς της google: λινκ.

No comments: