22 October 2013

A Place to Bury Strangers στο fuzz | μέρος A' | έξω οι φωτογραφικοι

Μπορεί και να ήταν το λαηβ της χρονιάς αλλά πως να το πάρει χαμπάρι ο έρμος ο Φαντασμένιος όταν καθόλη τη διάρκεια του λαηβ παρελαύνουν από μπροστά του 43 φωτορεπόρτερ. Δεν έχει σημασία λοιπόν το λαηβ. Σημασία έχει να δούμε τι φωτογραφίες βγήκαν. Γιατί το λαηβ πάει πέρασε αλλά οι φωτογραφίες θα μείνουν. Πάμε λοιπόν...

~ Η αγαπητή lifo περιορίζεται σε φωτογραφίες κινητού. Του κόκκου το πανηγύρι. Στο δε ρηβιού γράφει ένας τύπος που είναι τόσο γραφικός που μιλάει σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του. Στον Φαντασμένιο δεν αρέσει το ψευδώνυμο Lou Weed. 

~Και το all about music προτιμά την εύκολη λύση του κινητού και πνίγεται στο θόρυβο του φτηνού αισθητήρα. Για τους χασομέρηδες υπάρχει και ένα βίντεο.

~Το mixtape.gr από την άλλη έχει φωτογράφο κομάντο. Φωτογράφησε τα 45 λεπτά λαηβ αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί. Χωρίς σοβαρά τεχνικά λάθη αλλά με κλισέ καδραρίσματα. Πέρσι τα είχε πάει καλύτερα.

~Στο popaganda θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ο Φαντασμένιος θα πόνταρε στο σενσορα της D5 και έναν αξιοπρεπές τηλεφακό. Στο θεματικό μέρος διακρίνουμε έναν έρωτα με τους ντράμερ, μια διάθεση για κουτσομπολιό, ενώ στην τελευταία φωτογραφία αποτυπώνεται πολύ όμορφα το ομιχλώδες φινάλε.  

~Για τo rockinathens η φωτογράφος επιλέγει το ασπρόμαυρο φορματ για να καλύψει τις αδυναμίες της κάμερας της. Στο ερώτημα κιθαρίστας ή ντραμερ απαντά και αυτή με δαγκωτό στους ντράμερ.

~Στο rocking.gr έχουν βάλει υδατογράφημα στις φωτογραφίες γιατί οι εμφανίσεις των APTBS είναι πολύ σπάνιες και δεν υπάρχουν 13 giga καλύτερες φωτογραφίες στη google. Δουλευταράς ο φωτογράφος καθώς έχει υλικό από όλο το λαηβ. 60 λεπτά καρέ-καρέ. 

~Τα ακραία μουσικά φαινόμενα έχουν την καλύτερη φωτογραφία από το λαηβ και σας την παρουσιάζουν αποκλειστικά. Είναι η βίδα από την σπασμένη κιθάρα που πλιατσικολόγησαν οι της δυτικής πτέρυγας του ενθουσιώδους αθηναϊκού κοινού. Με τη φωτογραφία αυτή ο Φαντασμένιος φιλοδοξεί να ανατρέψει όλες τις προκαταλήψεις σχετικά με το white balance, ενώ παραμένει ένας μάστορας στο σοφτ φοκους.   

~Το mic.gr δεν έχει ανεβάσει ακόμα ρηβιου και για αυτό ευθύνεται ο Φαντασμένιος. Ήταν ο μόνος από τους 58 φωτογράφους που κατάφερε ο Φάντας να απωθήσει. Τον άφηνε να στηθεί καλά καλά, να κάνει τα ζουμ και τα φόκους και όταν ήταν έτοιμος να πατήσει το δεξί κουμπί.. μπαμ τον σκούνταγε ο Φαντασμένιος. Ε λαηβ είναι, δεύτερη σειρά είναι, δεν είμαστε σε ορκωμοσία του στρατού. Τη δεύτερη φορά ο υπερκινητικός φωτορεπόρτερ ψέλλισε κάτι και πήγε παραπέρα να ενοχλήσει.

~Για το avopolis δεν έχει να πει κάτι ο Φαντασμένιος. Μάλλον δεν υπάρχει.

~~~~~~~~~~~ο~~~~~~~~~~~

εδώ η εκπομπή της περασμένης εβδομάδας με τη νέα ενότητα "μάθε μουσικούλα από τον άρχοντα (spiral)"
 

No comments: