25 June 2011

εμπρός λαέ, σήκωσε τα χέρια | moby στο ejekt 2011


Η σύγχρονη Ελλάδα είναι το ομπαμικό πασοκ που ψήφισαν κάμποσοι νεοαγανακτισμένοι. Δύσκολο να σκεφτεί ο φαντασμένιος κάτι πιο εκνευριστικό. Ίσως η φάτσα του Σταύρου Θεοδωράκη. Επιτηδευμένη σοβαρότητα, μια δόση θλίψης και μια δόση βλακείας. Όλα σε ένα βλέμμα. Πόσο γαμάτος είμαι σκέφτεται ο Σταύρος και συνεχίζει να σφίγγεται.

Βέβαια το πασοκ έφτιαξε δρόμους, μετρό, τραμ, ολυμπιακά ακίνητα, για να μπορεί λαός και φαντασμένιος να πηγαίνουν στο Ejekt γρήγορα εύκολα άνετα. Όλα ήταν φανταστικά και θα άγγιζαν το ιδανικό αν ερχόντουσαν οι δεν πληρώνω και άνοιγαν τις πόρτες. Τελικά ο φαντασμένιος ξεπουλήθηκε για 17 mojito στους χορηγούς και μπήκε όπως μπαίνουν αυτοί που πληρώνονται για να γράφουν αυτά που εδώ μπορεί ο λαός να διαβάζει ΤΣΑΜΠΑ.

Στα του φεστιβάλ οι Vaccines έπαιξαν με ενέργεια αλλά μην παραξενευτείς αν
κάποτε δεις εδώ γραμμένη τη φράση "Vaccines; Δεν τους θυμάμαι. Είχαν έρθει επί καπιταλισμού;".
Οι Blackfield δυστυχώς γλίτωσαν από τους δεκάδες κινδύνους που παραμονεύουν πάνω στη σκηνή (ηλεκτροπληξία, πτώση προβολέα, αδέσποτα μπαλόνια χορηγού κλπ) οπότε θα συνεχίσουν τον σκορπιονισμό (scorpionism).
Σε αυτό το σημείο ο φαντασμένιος πρέπει να πει πως και ο Moby σκορπιονίζει. Και για αυτό το λόγο τον σνομπάρει η εναλλακτική αθενς. Η απουσία της αλτ αθενς φάνηκε εντόνως όταν ο καλλιτέχνης έπαιξε το new dawn fades όπου τα shazam και τα soundhound πήραν φωτιά. Σκέψου λαέ πόσο ατιμωτική θα ακουγόταν η φράση "είναι διασκευή από αυτόν που λέει το love will tear us apart" το 1996 στο rock of gods! Anyway η αλτ άθενς έμεινε σπίτι και καλά να πάθει γιατί ο Moby ήταν συγκλονιστικός. Αποφασισμένος να διασκεδάσει και τον τελευταίο θεατή έδινε την εντύπωση πως ήταν διατεθειμένος ακόμα και να κατέβει από τη σκηνή και να πάρει πίπα από 20000 κόσμο αν αυτό κρινόταν αναγκαίο για την εκπλήρωση του στόχου του. Στα της μουσικής τα γνωστά. Καλή ρέηβ, κλασική moby soul electronica στηριγμένη στη θεά μαυρούκο Joy Malcolm. Από το Go! στη διασκευή του rehab και στα τραγούδια του play που κάνουν την τρίχα κάγκελο έως το απόλυτο τριποξεβίδωμα του feeling so real. Αυτό είναι. feeling so real..

-----------------o-----------------

10/10 σε οργάνωση και επιλογή χώρου. Ακόμα και ο καιρός βοήθησε καθώς το ελαφρύ αεράκι ήταν σωτήριο για το λαό που δεν έβαλε κώλο κάτω επί δυο ώρες.

pic (από σαλονίκη) via moby

7 comments:

fantasmenios said...

σαν να τα έχω πάρει από την detox γράφω..

fantasmenios said...

ο μομπις τα έπαιξε όλα εκτός από αυτό http://www.youtube.com/watch?v=ITO2zFpB__o

blackpig said...

σταθερη αξια ο μομπις!οχι σα κατι αλλους!

John Streckfous said...

είσαι εξυπνούλης εσύ.

fantasmenios said...

blackpig ποιους?

Anonymous said...

Ο ΣΘ έχει φάτσα επαγγελματία παίκτη του ποκερ

Anonymous said...

otan ta epines ta Mojito eleges k euxaristw...neoomampakike pasoktsh!