27 April 2010

επηρμένη οφρύς

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΝΤ και την ΕΕ που θα μας δώσουν λεφτάκια να ζήσουμε. Ε ε έρχεται!! Να ζήσουμε αλλά να δώσουμε μερικά και στον Νίκο Νιόπλια που έπαιξε 4-2-3-1 και πήραμε τα πάντα όλα. Με το συγκεκριμένο σύστημα σαρώνει τίτλους ο φαντασμένιος από εποχές fm2005. Με όσα περισσέψουν θα ήταν τέλεια να κάνουμε συναυλίες σαν αυτή που έδωσαν την παρασκευή στο an οι Wooden Shjips.
Οι Wooden Shjips (δηλαδή αυτός) μας ανάγκασαν να προβούμε σε ανάρμοστες συμπεριφορές. Ανάρμοστες συμπεριφορές;; Φτου φτου μακρυά από εμάς.
Ανάρμοστη συμπεριφορά όταν κάποιος αφήνεται ελεύθερος στην πώρωση του;; Ποζεριά στο καφέ, ποζεριά στο μπαρ, ποζεριά και στη συναυλία; Sex and the city my ass.. Η κρίση δεν είναι στις τσέπες μας ρε!! Στα μυαλά και στις καρδιές μας είναι..

--------------ο--------------

Ο φαντασμένιος ζει για τη μέρα που το δελτίο του star θα παίξει αυτό το βίντεο

4 comments:

sam said...

Σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγώ! Μάπα ήταν το live.

fantasmenios said...

Αγαπητέ sam,

Στη συναυλία ήταν καλύτεροι από τους δίσκους. Αρά σίγουρα δεν ήταν μάπα. Τώρα αν πήγες σε ένα live δίχως να έχεις ακούσει τραγούδι... δεν σου φταίω εγώ.

φιλικά,
Φ.

Raggedy Man said...

Δεν ήρθα... Και ξενέρωσα. Δε γαμιέται, δεν τρελαίνομαι και για τους δίσκους τους και πολύ, αλλά ήθελα να δω το υλικό λάιβ...

fantasmenios said...

ζήλια ψώρα
ζήλια ψώρα
ζήλια ψώρα
ζήλια ψώρα
ζήλια ψώρα
ζήλια ψώρα