01 April 2010

ακραία ψυχολογικά φαινόμενα | όταν έκλαψε ο Φαντασμένιος

Η μουσική επηρεάζει τα ψυχικά φαινόμενα (αντίληψη, προσοχή, μνήμη, σκέψη, γλώσσα, συναισθήματα) πολλών ανθρώπων. Ειδικά στο συναισθηματικό τομέα η σύνδεση αυτή είναι αρκετά ισχυρή. Για συναισθήματα όπως η λύπη, ο φόβος και το πένθος τα έχει ξαναπεί ο φαντασμένιος εδώ. Οι περιπτώσεις αυτές είναι οι πλέον συνηθισμένες, ενώ σπανιότερα κάποια τραγούδια ή δίσκοι μπορούν να οδηγήσουν σε συναισθήματα ευφορίας όπως ο έρωτας, η αγάπη, και η λατρεία.

Είναι φορές όμως που τα ψυχικά φαινόμενα μπερδεύονται τόσο που ούτε ο Φρόιντ δεν θα είχε απάντηση. Τρανταχτό παράδειγμα το τραγούδι των Broken Social Scene Ibi dreams of pavement (a better day). Τι να ένιωσαν οι τυχεροί Ιρλανδοί μετά το 2:30;
Ο φαντασμένιος πάντως, κάθε φορά που το ακούει: ουρλιάζει, επιδίδεται σε air guitar, κάνει stage diving (από το κρεβάτι), κλαίει, γελά, σηκώνει γροθιές, σπάει πληκτρολόγια, χοροπηδάει, μένει στο πάτωμα. Η απόλυτη πώρωση.. κάθε φορά. Πως τα γκομενάκια κάνουν ότι γδύνονται με το που ακούνε στο club "
you can leave your hat on.."; Έτσι και ο φαντασμένιος με το που ακούει "you were there..." τα σπάει όλα!

Εσύ; Τι κάνεις εσύ;; εε τι;;;


-------------------ο
-------------------

Δεν είναι ψέμα!! Στην τελευταία αγωνιστική στο fantasy, η ομάδα του tsapariakou με την καθοδήγηση του κόουτς φαντασμένιου πήρε την 9η θέση!!!!

1 comment:

V for varethika.. said...

ενίοτε ο φαντασμένιος κλαίει και όταν βλέπει βουνά με χιόνι.....