25 January 2010

αγαπημένο μου ημερολόγιο


Τετάρτη 20-01-2010 στο Σταυρό του Νότου
έπαιξαν οι Playground Noise. Τι είναι οι Playground Noise; Είναι αυτό που λέει το όνομα τους.. είναι μια παιδική χαρά θορύβου. Είναι μια παρέα από αυθεντικούς χαρακτήρες που κάνει το κέφι της ή πιο σωστά εκφράζεται και επικοινωνεί δια της μουσικής. Μουσική θορυβώδης, μελωδική, γεμάτη, βασισμένη στα καλύτερα κιθαριστικά συγκροτήματα των δεκαετιών 90, 80, 00, 70, 60 (με αυτή ακριβώς τη σειρά). Στο live παρουσιάστηκαν δεμένοι, στιβαροί και δυναμικοί με φουλ σύνθεση (δυο κιθάρες, μπάσο, ντραμς, πλήκτρα, βιολί, τσέλο και τρομπέτα). Ο αναμενόμενος πρώτος τους δίσκος θα δείξει αν πρόκειται περί άξιων συνεχιστών των Closer..

Στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή οι βελτιωμένοι, ανανεωμένοι Zebra Tracks. Εμφανίστηκαν τεχνικώς άρτιοι και ενθουσίασαν τον Φαντασμένιο όταν ξέφυγαν από το βαρετό αλά Βloc Party στιλ και έπαιξαν ένα καινούργιο εντελώς shoegaze τραγούδι. Αν το πάνε προς τα εκεί τότε θα τα ξαναπούμε σίγουρα. Στα συν οι διασκευές σε Deus X Machina και My Wet Calvin (Έλληνες να διασκευάζουν Έλληνες;;;;)

Πέμπτη 21-01-2010 στο ποπ
γράφτηκε μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συμπαθούς μπαρ. Μπίγαλης, Ρακιντζής Βουγιουκλάκη και άλλες μαλακίες. Τρασ ψαγμενιές του κώλου. Για εξαγνισμό όλοι στο bios την επομένη.. κρίμα.

------------o------------

Παρασκευή 22-01-2010 στο bios
Ο Vladislav Delay και η μπάντα του ήταν μετρίως μέτριοι και κάτω του αναμενόμενου. Στο τέλος το κοινό τον αποθέωσε. ok περί ορέξεως μπλα μπλα μπλα..

4 comments:

fantasmenios said...

http://www.ant1online.gr/showbiz/music/Pages/20101/7b45b2ab-68fc-410d-a5aa-a593c27088eb.aspx

-8 η πανάθα

το 2010 γαμεί

Timon said...

Nai htan xalia thn pempth den mas arese katholou genika!!!polla xairetismta sto daskalo!

Anonymous said...

xose ki alla gia th malakia to pop re fantasmenie....
antapodido xairetismata...stous - ston timimi ( 2 atoma 1 onoma )...mhpos to vlepo ola
dipla ?? - daskalos

mimis said...

prepei na kanw kai egw ena comment gia na kleisei o kiklos twn pareuriskomenwn ekeini tin pempti vrady.

fandazomai pws logo dialisis epeze sto pop scorpions.foros timis

ps. to idio vrady graftike kai mia mauri selida stin prosopiki mas istoria...