04 December 2009

20 για το 2009 | 15-11

15. Everything She Touched Turned Ampexian από τον Prefuse 73
Αν αυτός είναι ο χειρότερος δίσκος του έως τώρα, τι έχει να γίνει όταν βγάλει τον καλύτερο του;




14. Declaration of Dependence από τους Kings of Convenience
Αχ αχ αχ...






13. Earthly Delights από τους Lighting Bolt
Αρκεί μία και καλή ακρόαση. Η περίσσεια αιθανόλης στο αίμα επιταχύνει την αντίδραση. Το Nation of Boar είναι από τα τραγούδια της χρονιάς. Ο δίσκος θα περάσει ένδοξες στιγμές τις επόμενες μέρες καθώς θα καταφθάνουν τα φακελάκια με τα νέα τέλη κυκλοφορίας...

12. Dead Man's Bones από τους Dead Man's Bones
Στη μεγάλη λίστα των ηθοποιών που κάποια στιγμή ασχολήθηκαν και με τη μουσική, παρακαλώ προσθέσατε τους Ryan Gosling και Zach Shields. Λίγο πιο πάνω από την Juliette Lewis, δίπλα σχεδόν στον Johnny Depp, και αρκετά μακρυά από τους Scarlett Johansson, Joaquin Phoenix και Σάκη Μπουλά. Απα πα πα πάουερ!!!!

11. Origin:Orphan από τους Hidden Cameras
Αν οι Hidden Cameras ήταν φαγητό θα ήταν πίτσα. Δηλαδή είτε είναι το αγαπημένο σου φαγητό είτε την έχεις βαρεθεί, θα φας και θα χορτάσεις. Γιατί πόσο μάπα μπορεί να είναι μια πίτσα; Και ζωντανό ψάρι να έχει πάνω, θα το κάνεις πέρα και θα φας το ζυμάρι. Το Origin:Orphan φτιάχτηκε με λογική special αλλά μάλλον έμεινε 5' περισσότερο από ότι έπρεπε στο φούρνο.

-----------o-----------

Για δες σύμπτωση! Δυο από τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς ήταν το Walk on από τους Hidden Cameras και το Walk on Water από τους Kingsbury Manx (στο τσακ εκτός λίστα και αυτοί).

3 comments:

T.ZONTIROS said...

endiaferon i lista mexri edw..
d eida polla apo ta sinithi standarakia.ante na doume ta epomena!

Anonymous said...

endiaferousa leme!
(spastiko e??)

fantasmenios said...

ενδιαφέρον το blog του half empty