04 October 2007

σου έχω πει ποτέ ψέματα;

Ο fantasmenios είναι πάντα συνεπείς και κάθε 3-4 μέρες ενημερώνει το blog. Τι συνέβη και έχει μια εβδομάδα να εμφανιστεί; Διάφορες φήμες κυκλοφόρησαν:

Μερικοί είπαν πως επηρεασμένος από την ταινία για τον Joe Strummer (όπου μεταξύ άλλων γεγονότων σε κάποια φάση ο Joe εξαφανίζεται για να δημιουργηθεί ντόρος..) αντιγράφει το παλιό κόλπο με σκοπό να ξεπεράσει επιτέλους τα 6 hits ανά ημέρα. Οι οπαδοί αυτής της θεωρίας προβάλουν ως βασικό επιχείρημα το post από τις 27 Σεπτεμβρίου με το clip Bokomolech when I leave και τον προφητικό τίτλο «όταν φύγω..».

Άλλοι είπαν πως επηρεασμένος από την ταινία για τον Ian Curtis αποφάσισε να αυτοκτονήσει με σκοπό να γίνει μύθος, να γράψει για αυτόν ο 16forever, και φυσικά να ξεπεράσει τα 6 hits ανά ημέρα. Οι οπαδοί αυτής της θεωρίας προβάλουν ως βασικό επιχείρημα το post από τις 27 Σεπτεμβρίου με το clip Bokomolech when I leave και τον αινιγματικό τίτλο «όταν φύγω..».

Άλλοι υποστηρίζουν πως τον είδαν μεθυσμένο να ανεβαίνει τα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου.. Αυτό είναι πραγματικά για γέλια! Σιγά μην είχε πάει και σε συνέδριο Χημείας στην Πάτρα!

Η αλήθεια είναι πιο πεζή, και μόνο οι λίγοι/πραγματικοί γνώστες του fantasmeniou μπορούν να ξέρουν. Όπως τα χελιδόνια φεύγουν το φθινόπωρο ή οι μέλισσες ζευγαρώνουν τον Αύγουστο,.. έτσι ο και famntasmenios περιμένει κάθε φθινόπωρο την κυκλοφορία του demo για το fm. Την περασμένη Κυριακή λοιπόν κυκλοφόρησε το demo του fm2008. Ας περιμένουν γυναίκες, δουλειές, και λοιπές ασχολίες. Ο fantasmenios παίζει στην 3η Αγγλίας με τη Leeds UTD.. και κυρίες και κύριοι παίζει: four four fucking two..

No comments: