10 May 2020

Τι έκανες στην καραντίνα Μένιο;

Τι έκανες στην καραντίνα Μένιο; Έστελνα 6 στο 13030 και έβγαινα με τα ακουστικά να παίζουν το This Can Only Lead to Chaos των Helicon. Το οποίο είναι κλασική περίπτωση δεν έχω τίποτα καινούργιο να πω είμαι καλά πολύ καλά ευχαριστώ κάνε με ποστ στο μπλογκ γιατί μια χαρά τραγούδια έχω θα τα ακούς με χαρά τα What you Love Will Kill you, Sound Of Confession και κυρίως το The Sun Also Rises. Ψυχεδελικό ροκ με δυο σταγόνες Kevin Shields και στην στη άκρη του κουταλιού λίγο ανατόλιαν ροκ να μη μείνει παραπονεμένη νέα τάση του Φάντα.
Οι Helicon κυκλοφορούν στην λονδρέζικη fuzz club records (καμία σχέση με το φαρμακείο στην Πειραιώς).  Ο Φαντασμένιος ξεχωρίζει από τις κυκλοφορίες του συμπαθούς μικρο label το Kompromat των κραουτοπορτογάλων 10.000 Russos (κάντε εικόνα 10000 Ρούσσους) και το Selva των Ουρουγουανών Las Cobras το οποίο είναι σαν να έχει πάει ο Anton Newcombe διακοπές στο Πουκέτ.

3 comments:

Anonymous said...

δλδ ρε μένιο δε γινότανε αυτό το ποστ να γίνει κάτι μέρες πριν γίνει η μαζική παραγγελία από fuzz club;

fantasmenios said...

μαζική??? ωραίος

iskndrr said...

Οι Ρούσσοι γαμάνε, όπως και τα ομόσταβλα φιλαράκια τους οι Radar Men From The Moon (εφέτο νέο δίσκο). Από φετινά του label ξεχωρίζει και το νέο Servo έως τώρα.