04 February 2018

καζαμίας 2018 (καλοκαίρι)

Ιούλιος
Άγνωστα άτομα εισβάλουν και καταλαμβάνουν τον τηλεοπτικό ΣΚΑΙ. Την ώρα του survivor προβάλουν δύο φορές το instrument των Fugazi! Κάτι έγινε και στο λαηβ των Πυξ Λαξ, αλλά ο Φαντασμένιος πουτσατουόλα είναι σε μέρος ερημικό και ακούει ολημέρα το νέο δισκάκι των Κhruangbin με τίτλο Con Todo El Mundo. Αμερικάνικη μπάντα που παίζει ταϊλανδέζικα ψυχεδελικά ή πιο απλά, σαν να βγάζουν δίσκο στην Italians Do it Better οι Khun Narin Phin Band. Ο Νίκος Λώρης αγοράζει τον Παναθηναϊκό και τον μετονομάζει σε rockwave Panathinaikos.

Αύγουστος
Η Ομάδα ατόμων που έκανε την εισβολή στον ΣΚΑΙ, χτυπάει ξανά εισβάλλοντας αυτή τη φορά  στα γραφεία του Μετρό. Για περισσότερες από τρεις ώρες, στους σταθμούς και τα βαγόνια του μετρό, ακούγονταν μόνο τραγούδια των Hüsker Dü! Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου τσακώνεται στο fb με τον Panda Bear γιατί στον νέο δίσκο του έχει τραγούδι με τίτλο golden down. Σε άλλα πιο σοβαρά, νέο κόμμα ιδρύει ο Βασίλης Τσιάρτας με όνομα Η Ελλάδα στην επίθεση. Ο νέος δίσκος του Fly Lo είναι φανταστικός αλλά παίρνει 7.6 στο p4k. Κανένα πρόβλημα ωστόσο καθώς είχε ήδη αναδεχθεί δίσκος της ημέρας στην popaganda.

Σεπτέμβριος
9/9 πραγματοποιούνται εκλογές τις οποίες κερδίζει ο Σύριζα κόντρα στις δημοσκοπήσεις που έδειχναν την ΝΔ μπροστά με 35 μονάδες. Οι Ανελ είναι εκτός Βουλής και σχηματίζεται κυβέρνηση από το Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ. ΠΑΣΟΚ στο τετράγωνο δηλαδή.  Ο Τσιάρτας θέλει να μπει αλλά τελικά μένει πάγκο (χι χι). Ο σκατόψυχος αρθρογράφος της lifo που τα ξέρει όλα και μας τα λέει μπας και καταλάβουμε γράφει φοβερό άρθρο όπου ξεσκεπάζει (πάλι) τον Σύριζα. Με ιδιοφυή επιχειρήματα μας λέει πως ο Σύριζα φταίει που βγήκε πάλι. ok. Ο Φαντασμένιος που έχει να ψηφίσει από το 2011 κάνει παγκόσμιο ρεκόρ συνεχών ακροάσεων ενός μόνο τραγουδιού. Άκουσε 8933 συνεχόμενες φορές το Echo των BRMC σε σημείο που νιώθει τόσο όσο δεν ένιωσαν ο Ράϊαν Γκοσλινγκ στο Blue Valentine και ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ στην Καζαμπλάνκα μαζί.  

No comments: