18 April 2011

silence like the wind overtakes me | Dan Deacon | bios 13/04/2011


Ήταν ομαδικό όργιο; Όχι, όχι. Μήπως κάποιος έριξε κάτι στα ποτά; Όχι, όχι. Λες να ήταν το ζέσταμα που έκαναν οι boy-felizol; Χμ, αυτό παίζει. Μετά από αυτό που έμοιαζε με ατέλειωτο ασάλευτο ύφος ακόμα και το "ο Φαντασμένιος παίζει μια γαμημένη νότα" μπορεί εύκολα να φέρει στο νου τις καλύτερες στιγμές των Animal Collective. Όχι ρε Φαντασμένιε μη γκρινιάζεις, όχι εδώ, όχι τώρα!
Ο Dan Deacon είναι σπουδαίος διασκεδαστής! Μια αδιάφορη τετάρτη βράδυ, μας πήρε από το χέρι, μας έβγαλε στην Πειραιώς, μας ανάγκασε να αγκαλιάσουμε τον διπλανό και να χορέψουμε λες και έχουμε πιει όλο το Βόσπορο. Ντάξι μερικοί ένας σταρ δεν χόρεψε. Αμάν με τη γκρίνια ρε Φαντασμένιε, ξεκόλλα επιτέλους!
Οι ιδρωμένοι θεατές αποχώρησαν με χαμόγελο Φλωρινιώτη και πικέτα που έγραφε "ήταν το καλύτερο Live που έχω δει". Το live του Dan Deacon ζυγίζει τόνους ευφορίας. Ίσως είναι το μόνο πράγμα που θα ανάγκαζε τον Ivan Brunetti να σχεδιάσει μια ιστορία για πεταλουδίτσες που τραγουδούν: Silence like the wind overtakes me... ohhhh... ohhhhhhh.....

-------------ο-------------

Για μην πεθάνουν από κατάθλιψη όσοι τον έχασαν.. o Dan Deacon επιστρέφει 5 Ιουλίου παρέα με τους Future Islands.

pics via zeugolator

5 comments:

fantasmenios said...

ο οποίος zeugolator όταν δεν έβγαζε φωτογραφίες χόρευε.. (συλλεκτικές στιγμές!)

John Streckfous said...

σιγά μην χόρευε ο ζευγο. φωτογραφικό ντοκουμέντα αλλιώς δεν το πιστεύω.

Anonymous said...

asprise to malli mou fantasmenieeeeeeeeeeeee

**pane ta niata ??? fygane ??

Unknown said...

Ναι όντως, σιγά μην χόρεψε ο ζεύγος!

pan pan said...

νταξει εντελως γελοιος. ο μενιος οχι ο ζευγο.