07 December 2008

14. Tapes 'N Tapes - Walk it Off


Τους πρώτους μήνες του 2008 ο fantasmenios είχε απογοητευτεί, καθώς κανένας δίσκος (εκτός των Atlas Sound) δεν ξεχώριζε. Καλός ακουγόταν ο καινούργιος δίσκος Walk it Off των Tapes 'n Tapes σε παραγωγή (ταρατατζουμ ταρατατζουμ).. Dave Friedmann. Και τότε το ειδικό σε συγκροτήματα τύπου Tapes 'n Tapes και σε παραγωγούς τύπου Dave Friedmann Pitchfork το θάβει! Όλος τυχαίος και μόνο 8 μήνες μετά το θάβει και το ειδικό σε δελτία τύπου και αντιγραφές Avopolis!!

Και έρχεται σήμερον ο fantasmenios ο αυθεντικός και τεκμηριωμένος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Φίλε του αμερικάνικου κιθαριστικού ήχου των 90s, αυτός ο δίσκος είναι για εσένα. Άσε τους μεγαλοδημοσιογράφους να το θάβουν και άκου τον fantasmenio: ο δίσκος είναι μια χαρά, έχει τραγούδια με
αρχή μέση τέλος, έχει ενέργεια. Αν ανήκεις στην κατηγορία, "δεν αντέχω άλλους ανούσιους πειραματισμούς!! ας το δεχτούμε πια πως όλοι κάτι θυμίζουν.. εκτός από τους Black Dice και τους Animal Collective που ίσως κάποτε κάνουν τη διαφορά.." , τότε το Walk it Off είναι η όαση σου.

---------ο---------

Τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία των blogs για τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς που τελειώνει.. ..συγκεντρωμένα από το lkrory21 εδώ.

No comments: