13 January 2008

fantasmenios in love


Υπάρχουν δίσκοι που τους ακούς, και τους ξανά ακούς και δεν σου λένε τίποτα. Διαβάζεις μετά για αυτούς, τους ακούς, και τους ξανά ακούς και δεν σου λένε τίποτα. Μπαίνουν μετά στις λίστες, τους ακούς, και τους ξανά ακούς και δεν σου λένε τίποτα. Και μπορεί να έχουν καλό ήχο, να ακούγονται διαφορετικά, να είναι post, να έχουν γαμώ τις παραγωγές αλλά να μην έχουν ένα τραγούδι να πιαστείς, να κολλήσεις. Μετά να σου αρέσει ακόμα ένα, και μετά και άλλο ένα, να κάτσεις να το λιώσεις όλο, να πρήξεις τα αρχίδια στον κολλητό σου, να το ακούς στο αμάξι, να πηγαίνεις στο μπαρ και να ξενερώνεις επειδή ξέρεις ότι δεν παίζει να το ακούσεις. Να ζήσεις ένα μικρό έρωτα, που ίσως εξελιχθεί σε μεγάλη αγάπη.
Ο fantasmenios ακούει ξανά και ξανά το Boxer των National αλλά η σχέση του με το δίσκο δεν απέχει καθόλου από αυτήν του Chandler Bing με την Janice στα friends. Αντίθετα με τους Καναδούς Stars και τον ποπ κιθαριστικό δίσκο τους In Our Bedroom After The War τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Μόλις στο δεύτερο τραγούδι The Night Starts Here κολλάς. Μετά από μια μέρα κάνεις μια πιο μικρή στάση και στο αμέσως επόμενο Take Me to the Riot και να σου το βέλος του έρωτα.. Στο Personal η στιχομυθία μεταξύ του Torquil Campbell και της Amy Millan σίγουρα σου θυμίζει κάτι, αλλά στον έρωτα όλα επιτρέπονται και πολλές φορές συγχωρούνται. Οι Καναδοί Stars πριν συναντηθούν με τον fantasmenio είχαν κυκλοφορίσει ακόμα 3 δίσκους με καλύτερο ίσως το Set Your Self On Fire από το 2004, μια remix εκδοχή του οποίου μάλιστα κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο Do You Trust Your Friends? από την εταιρία τους Arts & Crafts. Ποπ ξε ποπ οι Stars είναι Καναδοί, και ως σωστοί Καναδοί τα βάζουν με τον Bush και την πολιτική του. Και το κάνουν όμορφα όπως στο τραγούδι He Lied About Death όπου ξεχωρίζει ο στίχος I hope your drunken daughters are gay!

---------//---------

άχρηστη πληροφορία: ο τραγουδιστής Torquil Campbell έχει εμφανιστεί ως gust στις σειρές sex and the city και law and order

3 comments:

Unknown said...

Δεν είναι υποχρεωτικό επειδή το National άρεσε σε αρκετούς να αρέσει και σε σένα. Είναι άλμπουμ στη λίστα που δεν έκανα τον κόπο να τα ακούσω δεύτερη φορά απλά γιατί δεν μου κάνουν κλικ. Όχι ότι δεν είναι καλά άλμπουμ, απλώς δεν αρέσουν σε μένα. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να γίνει φίλος με το boxer, δεν έχει νόημα.

fantasmenios said...

βασικά πλάκα έκανα.. και εγώ τα ίδια με εσένα, το άκουσα 2 φορές και δεν μου είπε τίποτα. αλλά όλα αυτά είναι σχετικά, μπορεί να το ακούσω κάποια άλλη στιγμή και να πω τι δισκάρα είναι..

Anonymous said...

fantasmenie kaneis super douleia, se euxaristw gia to tragoudaki twn stars, to epsaxna kairo twra!