14 September 2008

μια εβδομάδα πριν κυκλοφορήσει ο καινούργιος δίσκος των Mogwai

Ο πρωθυπουργός ήταν σαφέστατος "διερχόμαστε παγκόσμια οικονομική κρίση" , η οποία επηρεάζει ακόμα και τα ακραία μουσικά φαινόμενα συμπληρώνει ο fantasmenios ο οποίος παράλληλα κοιτά την απόδειξη 3 post πιο κάτω. Πληθωρισμός. Η τσάντα του μουσικόφιλου δύσκολα γεμίζει. Και πως να γεμίσει όταν τα mid price του metropolis έχουν πάει από τα 6,90 στα 7,50 ευρά! 17 ευρά οι Last Shadow Puppets (!), προτιμώ να ξανα-αγοράσω τα δυο πρώτα των Coral να μου βρίσκονται..
Με τα ποστ ροκ όμως τι να κάνεις που τα constellation είναι όλα πάνω από 18 ευρά, και πόσες φορές να αγοράσεις πια το πρώτο των Sigur Ros;
Μια καλή πρόταση είναι η εκ Βραζιλίας διαδικτυακή εταιρία Sinewave. Από τα αρκετά μεγκαμπίτς που βρήκε δωρεάν στο site ο fantasmenios κόλλησε με τους Farveste. Τα παιδιά παίζει αλανιάρικο ποστ ροκ και η συσσωσερευμένη ενέργεια τους είναι αυτή που σε κερδίζει.
Για τους πιο μελοδραματικούς ο fantasmenios προτείνει ένα κουαρτέτο που εδρεύει λίγο έξω από το Παρίσι, τους Lovely Girls are Blind. Το συγκρότημα με το έξυπνο όνομα προσφέρει δωρεάν την ταξιδιάρικη ορχηστρική μουσική του εδώ.

----------//----------

Το alternative είναι της μόδας και οι δήθεν παντού.. Τι ανάγκη έχει αλήθεια το MIR τόσους χορηγούς;

6 comments:

Unknown said...

Υπάρχει και η λύση του insound.com και του music-wow.com. Όμορφα σι ντι όμορφα αγοράζονται. Θένκιου για τα ενδιαφέροντα λινκ που μοιράστηκες.

fantasmenios said...

ναι ναι! και οι κατα καιρούς εκπτώσεις των dotshop και boomkat..

τσιιρσ!

Anonymous said...

peri MIR les na einai gia tin konoma?
mpouhahahahahah!!!

Anonymous said...

περι δηθεν καλα τα λες. και καλα οι ακροατες ας πουμε οτι παντα το ειχαν οι "ιντι"! αλλα εσχατως το εχουν και οι ελληνες δημοσιογραφοι! ελεος. στο τελευταιο σονικ για παραδειγμα καθε συντακτης εγραφε και μια ιστορια για τα backstage καποιας καλοκαιρινης συναυλιας. μα δεν εχουν καταλαβει οτι δε μας νοιαζει;;

Green Onion said...

oksi μην πιάσουμε τώρα τους "ιντι" γραφιάδες γιατί δεν έχει τέλος η ιστορία :)

Anonymous said...

18 ευρώ δεν τα δίνω σε καμμία περίπτωση για ένα μικρό κομμάτι πλαστικού που θα χρησιμοποιήσω ακριβώς μία φορά, είναι ξεφτίλα. Βρίσκεις ότι θες σε ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το 7digital με τα μισά, ενώ με 17 ευρώπουλα το μήνα γίνεσαι συνδρομητής στο emusic και κατεβάζεις με 0.34 ευρώ το κομμάτι. Όσο για τα netlabels, δες το podcast του part time drunks, περιέχει αποκλειστικά μουσική από netlabels + ανεξάρτητους.