06 June 2008

fantasmenios Vs Τσιαμτσίκας


O fantasmenios νιώθει υπέροχα. Είναι πολύ χαρούμενιος. Κάθεται στο μπαλκόνι, διαβάζει το νέο muzine (στο οποίο γράφουν οι 5 από τους 7 αναγνώστες του blog) και πίνει τη ρακί του. Ολα καλά, τι καλά δηλαδή; τέλεια! Ok αύριο δε θα είναι στους Dinosaur Jr αλλά fantasmenios είναι.. δεν είναι μαλάκας! Με πρόχειρο υπολογισμό η μετάβαση από Ηράκλειο Αθήνα για το σουκου κοστίζει τα διπλά από ότι ένα σουκου στα Λονδίνα τον Οκτώβρη (fieldmoon ετοίμασε τον καναπέ). Καλά σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;; 30 το εισιτήριο ενώ στο Μιλάνο έπαιξαν προχθές με 17..
Θα τα "σπάσουν" βέβαια και θα είναι η συναυλία της χρονιάς.. αλλά άλλο αυτό. Θα ρωτήσεις με το δίκιο σου βέβαια αγαπητέ αναγνώστη "ούτε στους Yo La Tengo θα πας fantasmenie;" Και θα σου απαντήσει ο fantasmenios: Θα πάω! Θα πάω αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις.. και τους δυο τους αγαπάω το ίδιο αλλά τους Yo La Tengo περισσότερο.

-------//-------

Αποκλειστικές πληροφορίες των ακραίων μουσικών φαινομένων αναφέρουν πως αρκετός κόσμος θα παρακολουθήσει τα live δυο εκ των σπουδαιότερων US alt heroes των ογδόντα90s. Ρε μπας και είμαστε nu-παλιοροκάδες;

4 comments:

One Man Show said...

yo la tengo makari-makari-makari na paiksoun to agapimeno mou "moby octapad" (an kai to kovo xlomo).

dinosaur jr oute ego piga. an erxotan monos tou o Lou Barlow tha imoun mprosta-mprosta.
mera!

fantasmenios said...

ότι παίξουν από αυτό το δίσκο, καλοδεχούμενο θα είναι..
yo!

elafini said...

Βάλε άλλον ένα αναγνώστη...καλά τα χώνεις πιο πάνω, αλλα δυστυχώς από λόγια σκίζουμε όλοι (δεν πάει για σένα αυτό)

Καλό βράδυ

fantasmenios said...

καλώς την elafini...
έχεις καμιά καλή ιδέα, πέρα από την αποχή;;

cheers!