08 March 2011

κακό όνειρο #9 | Pavement - Slanted and Enchanted


Είναι ο τύπος ο κουλ μετά από δέκα χρόνια. Βερμούδα, αθλητικό παπούτσι και μονόχρωμο μπλουζάκι. Τα μαλλιά του τσακωμένα με το ζελέ και τη χτένα. Όχι από στιλ αλλά επειδή βαριέται και τα έχει γραμμένα όλα στα αρχίδια του. Θα μπορούσε να κάνει παρέα με όλους, είναι στιγμές που φαίνεται να έχει 1000 φίλους αλλά όταν είναι μόνος μοιάζει να βρίσκεται στη θεμελιώδη του κατάσταση. Έχει λίγο χιούμορ, και έχει και μια άποψη για την τέχνη. Όχι τίποτα σοβαρό, παίζει να έχει διαβάσει 3-4 βιβλία και να έχει δει 2-3 ταινίες του Κασσαβέτη, θα μπορούσε κάποιος να πει πως και την τέχνη την έχει γραμμένη (μαζί με όλα τα άλλα) στα αρχίδια του. Γουστάρει τέχνη αλλά τα αθλητικά δεν τα χάνει ποτέ. Είναι και ευαίσθητος. Αμέ, σπάνια αλλά ξέρει πως να το δείξει. Όπως ξέρει να κάνει χαβαλέ και να πωρωθεί θυμίζοντας κάποιον αλλά παραμένοντας στο τέλος αυθεντικός. Και συγκλονιστικός, και σύντομος, και νευρώδεις νευρώδης, και ψύχραιμος, και κομπλεξικός, και αλήτης και χωρίς κολλήματα και χωρίς φόρμες και δεν θυμάμαι αν στο είπα αλλά τα έχει γραμμένα όλα στα αρχίδια του.

-------------o-------------

Στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο Mission Of Burma ή ο repeater των Fugazi, αλλά ποτέ των ποτών κάποιος που γεννήθηκε στο Νορθάμπτονσαιρ της Αγγλίας.

6 comments:

fantasmenios said...

η περιγραφή είναι προφανώς για τον slanted and enchanted και όχι για μένα καθώς:

1. έχω δει όλες τις ταινίες του Κασσαβέτη
2. έχω κολλήματα
3. έχω άπειρο χιούμορ

mystery falls down said...

Γεγονός! Σε αυτή τη θέση δε γίνεται να βρίσκεται κάποιος που γεννήθηκε στο Northamptonshire. Η δισκογραφία του συγκρότηματός του όμως θα μπορούσε να καταλάβει όχι μία, αλλά 7 από τις θέσεις του κακού ονείρου.

Ακόμα και αν το 'Repeater' δεν τα κατάφερε, υπάρχουν κυκλοφορίες των Fugazi που περιμένουμε να τιμηθούν από τον χιουμορίστα, μουσικό σύμβουλο του Θεού (ο οποίος πρέπει να στεναχωρήθηκε που δημοσίευσες παραποιημένη τη συνομιλία σας και τιμώρησε την ποδοσφαιρική ομάδα σου. Ή μηπώς αυτά τα νέα δεν πέρασαν ακόμα από τις Πύλες του Παραδείσου;).

mystery falls down said...

Θα είχες την καλοσύνη να ζητήσεις τη Θεϊκή παρέμβαση (τα μηνύματά μου σταματησαν να εισακουονται και υποθέτω ότι έχει κάποιο πρόβλημα το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο που χρησιμοποιεί), ώστε ο τρίτος δίσκος, 'New battles without honor and humanity' των 2L8 να πετύχει τον στόχο του (απομένουν 68 ημέρες και έχει αγγίξει μόλις το 32%); Αμήν!

fantasmenios said...

για τον κοντό χορευτή θα παίξει πολύ σύντομα αποστομωτικό ποστ

για τους 2L8 θα μεταβιβάσω το αίτημα αν και τώρα με την κρίση δύσκολο το κόβω. ίσως κάνω και εγώ ποστ αλλά και πάλι μην περιμένεις πολλά.. όλοι οι άφραγκοι με διαβάζουν..

Anonymous said...

* νευρώδης αντί νευρώδεις

fantasmenios said...

παίζει να το ήθελα και νευρώδες :)