15 July 2010

ο θάνατος του φαντασμένιου

Ανακοίνωση: Την τελευταία του πνοή άφησε ο φαντασμένιος το βράδυ της 13ης Ιουλίου. Ο νεαρός μπλόγκερ εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο άτυχος μπλογκερ έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία. Οι υπολογιστές του συμπαθούς μπλόγκερ εξετάζονται από ειδικούς της αστυνομίας καθώς ακόμα δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο θάνατος του να οφείλεται σε δολοφονία ή και αυτοκτονία. Νεότερο ρεπορτάζ και νέα από την κηδεία του δημοφιλούς μπλόγκερ προσεχώς..

Καθώς σκουπίζεις τα δάκρυα σου σκέψου ότι όσο εύκολο είναι να κάνεις κάποιον να κλάψει, τόσο δύσκολο είναι να τον κάνεις να χαμογελάσει. Αν είσαι τυχερός τότε το 2% των δίσκων που έχεις μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση. Αν ζούσε ο φαντασμένιος θα έγραφε σίγουρα ένα παραληρηματικό ποστ για τον φανταστικό φιλ γκουντ τελευταίο δίσκο των Streets που έχει τίτλο Computers and Blues. Θα έγραφε πως είναι ισάξιο με το Original Pirate Material, και πως το In The Middle είναι από τα τραγούδια που αξίζει να μείνει στο #1 όλων των charts για όλο το 2010.
Ο Skinner έφτιαξε έναν δίσκο κολάζ της επικαιρότητας και χτυπά το καμπανάκι λέγοντας "we can't change the past but we can ruin the present". Με κωμικοτραγικό τρόπο θέτει τον προβληματισμό του για θέματα όπως η εξάρτηση από τα κινητά τηλέφωνα, το διαδίκτυο (
τοποθεσίες ηλεκτρονικής κοινωνικής δικτύωσης), ενώ πετάει και τις μπηχτές του για τη dubstep (play the playlist/ play the playlist).
Οι στίχοι του He's Behind You, He's Got Swine Flu μπορεί να ακούγονται γελοίοι σήμερα αλλά στην πραγματικότητα είναι το δυνατό χαρτί του Skinner, καθώς το τραγούδι γράφτηκε πριν ένα χρόνο, όταν δεν μπορούσε να αποκλειστεί ακόμα και το χειρότερο σενάριο για την ύπαρξη του ανθρώπινου είδους.
Και θα ήταν όλα τέλεια αν ο δίσκος κυκλοφορούσε δυο μήνες αργότερα έτσι ώστε ο Skinner να έγραφε και ένα τραγούδι για τις πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις της χώρας μας..

-------------ο-------------

Για παρηγοριά... άρπατο το καταθλιπτικό.

1 comment:

fantasmenios said...

πόσο μαλάκας ή πόσο μπροστά;;

http://computersandblues.com/