22 March 2010

love and music

Πότε ένα live είναι καλό; Γιατί αξίζει να δώσεις 25-30 ευρώ για δυο ώρες; Γιατί να μη κάτσεις σπίτι και να ακούσεις το δίσκο; Στην περίπτωση του live των Piano Magic στο Fuzz η απάντηση έρχεται αβίαστα και μοιάζει εντελώς προφανής.. Γιατί στα live παίζουν τα τραγούδια πολύ καλύτερα από όταν τα ηχογραφούν για τους δίσκους. Αν είσαι και λίγο φαντασμένιος αξίζει να πας για να ακούσεις τις σαρκαστικές, ειρωνικές ατάκες του Glen (μακράν ο καλύτερος τραγουδιστής που έχει πατήσει στη χώρα στον τομέα "λόγια μεταξύ των τραγουδιών").

----------------ο----------------

To fuzz είναι πολύ καλός χώρος αλλά δυστυχώς η μπίρα έκανε 6 ολόκληρα euro. Και δε μιλάμε για βαυαρική μοναστηριακή, αλλά ελληνική -μύθος- σε μπουκάλι! Μακράν η χειρότερη αγορά που έχει κάνει ποτέ ο φαντασμένιος. Χειρότερα και από όταν πέρσι αγόρασε ένα τέτοιο.

pic via flickr

5 comments:

Unknown said...

''All I need is love and music, love and music till I die'', εξαιρετική η βραδιά στην Θεσσαλονίκη, το ίδιο φαντάζομαι και στας Αθήνας!

fantasmenios said...

ήταν όμορφα αν και ήταν κουρασμένοι (ο glen είπε ότι το έκαναν σερί από Istanbul!).

music and kraftwerk το προλόγισε ο glen και ανάγκασε τον μπροστινό μου να ψάχνει στο κινητό του (ενώ έπαιζαν το τραγούδι) να βρει από ποιο δίσκο είναι!!!

του στιλ "πως μου ξέφυγε τραγούδι με τίτλο music and kraftwerk;;;"

μπουχαχαχαχαχα

South Of The River said...

Ναι. Ήμουν κι εγώ. Εξαιρετικό πράγματι live, και αν και ήταν η πρώτη φορά που τους είδα, μάλλον θα συμφωνήσω με την άποψη περί Live και δίσκων. Πραγματικά έπαθα πλάκα. Έναν γορίλα να μη έιχα μπροστά μου που μάλλον έκανε λάθος και ήθελε να πάει σε κάποιο μπουσουκτσίδικο από τα δίπλα, και θα το χαρακτήριζα από τα καλύτερα Live που έχω δει!

Και συμφωνώ και για τιμή εισιτηρίου, αν και δεν πρόκαμα τους γαμάτους misuse. ΠΟλύ καλοί και τα γαλλάκια οι Kwoon. Και η υπόθεση μπύρα όντως παλτό...

Γενικά συμφωνούμε σχεδόν σε όλα, ίσως για πρώτη φορά μέσα στο 2010! Οπότε το παρόν σχόλιο μπορεί να αυτοκαταστραφεί αφού συμφωνώ...

ΥΓ. Μήπως ήσουν εκείνος που μου ζήτησε φωτιά προς το τέλος; Είχε κάτι το φαντασμένιο πάνω του...

fantasmenios said...

ούτε ο γορίλας είμαι, ούτε o καπνιστής. ούτε τίποτα φαντασμένιο είχα πάνω μου.. ήμουν ντεφορμέ.

ps1 btw σε ευχαριστώ που κέρδισες τον παοκ..

ps2 στον τελικό όμως σε έχω..

Raggedy Man said...

Ήθελα να έρθω γαμώτο... Γαμημένη ξεκωλιάρα γαστρεντερίτιδα!