14 December 2007

επτά

Μια εβδομάδα πριν μάθουμε το νικητή της ψηφοφορίας και είναι καιρός πια ο fantasmenios να δώσει στους The Go! Team και το δίσκο τους Proof of Youth [memphis industries] τους πρώτους τριάντα, thirty, trente πόντους..
Για δυο λόγους και μόνο ήθελε ο fantasmenios να περάσει γρήγορα το φετινό καλοκαίρι. Για να δει και πάλι τον Τάκη στα πράσινα, και για να ακούσει
το νέο δίσκο των The Go! Team. Άξιζε η υπομονή που έκανε τρία χρόνια καθώς οι επιστροφές του Τάκη στην Πανάθα και των The Go! Team στη δισκογραφία μόνο θετικά μπορούν να κριθούν.
Το Proof of Υouth έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν κάποιον οπαδό των The Go! Team. Είναι φασαριόζικο, παιχνιδιάρικο, έξυπνο, πολύ μελωδικό. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα συστατικά αλλά στο πιο ροκ; Εμ δεν είναι τυχαίο που ο kevin Shields δήλωσε πριν από δυο χρόνια μετά από live τους πως ήταν το καλύτερο που έχει δει στη ζωή του. Μακάρι να πετύχει και το προξενιό και να τους βοηθήσει στην παραγωγή του τρίτου δίσκου.
Το
Proof of Υouth εδραιώνει τους The Go! Team ως ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της δεκαετίας. Εχουν το δικό τους ήχο, τη δική τους αισθητική και ανήκουν στη σπάνια κατηγορία συγκροτημάτων που έχουν αναγνωριστεί εμπορικά και καλλιτεχνικά σε Ευρώπη και Αμερική.



2 comments:

mystery falls down said...

Διόρθωση. Vingt quatre πόντους.

Και εμένα μου άρεσε πολύ το "Proof of youth" (σχεδόν εξ' ίσου με το πρώτο), ωστόσο ήταν τόσο δύσκολο να επιλέξω 20 που έμειναν αρκετά απ' έξω. Η αξιολογική σειρά και ο τρόπος βαθμολόγησης δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Είναι κρίμα, πάντως να μην ακουστεί. Και το χειρότερο όλων είναι ότι μέχρι στιγμής δεν το έχω δει σε καμία λίστα του εξωτερικού.

fantasmenios said...

συμπάσχω!! και εγώ παιδεύτηκα πολύ και με εξαίρεση τα πρώτα οκτώ δεν είμαι καθόλου απόλυτος. όσο για το proof of youth δεν μπήκε στη στήλη best new music του pitcfork! άτιμο pitcfork που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!